Сьогодні в Івано-Франківську презентуватимуть роман-фентезі «Айхо»

-34592740624

Книгарня «Є» та видавництво «Твердиня» запрошують на презентацію фентезі Оршулі Фариняк «Айхо», що відбудеться 20 березня.

Дві частини роману-фентезі «Айхо» представить у Книгарні «Є» письменниця Оршуля Фариняк.

«Айхо, або Подорож до початку» – перша книжка трилогії «Айхо» — здобула у 2013 році першу премію «Коронації слова» в номінації «Прозові твори для дітей». «Айхо, або Полювання на шпигуна» – нова книжка, продовження незабутньої історії про хлопчика Айхо.

Головний герой обох книжок – 14-річний хлопчик Айхо – спокійно живе собі разом з дідом Радо та вірним звірятком радиком, якого врятував від смерті, у затишному будиночку посеред Хрестового лісу Вернакії. Він допомагає дідові доглядати рідкісних тварин, за якими з усіх-усюд з’їжджаються вельможі, мріє колись навчитися приборкувати диких звірів, як дід, і почувається щасливим. Але несподіваний візит дивного гостя в одну мить руйнує цей маленький рай: дід наказує негайно збиратися в дорогу, але втікачів наздоганяють таємничі Воїни Шаку, і дід змушений вступити з ними в бій, даючи Айхо можливість втекти. На прощання Радо наказує хлопцеві тримати курс на загадкову Шанталію, де треба розшукати майстра Каро. Це – єдиний дороговказ, який має Айхо, раптом опинившись сам на сам із невідомим і небезпечним світом, якого він зовсім не знає. І тепер, крім того, щоб вижити і добратися до Шанталії, йому доведеться шукати відповідь іще й на запитання: хто він насправді і яке його призначення у цьому житті.

Як зазначає шоумен, телеведучий Олександр Педан, «Айхо дорослішає, а разом з ним дорослішає його історія… Діти поринуть у справжні пригоди та знайдуть відповіді на безліч запитань; дорослі згадають почуття, які забувати не хочеться і не варто. Розв’язати «клубок» детективного фентезі буде цікаво всім без винятку. І коли тобі здається, що ти вже знаєш розв’язку, – автор перемагає! А тобі приємно, тому що все тільки починається».

Приходьте, щоб дізнатися більше про дивовижний світ «Айхо», 20 березня до Книгарні «Є». Початок – о 18:00. Вхід вільний.

Додати коментар