Останні події:

В Івано-Франківську працювала «Лікарня для ведмежат». Фото

5

Традиційно до Дня Святого Миколая Європейська Медична Студентська Організація (EMSA) провела акцію «Лікарня для ведмежат», повідомляє прес-служба Івано-Франківського медичного університету.

«Teddy Bear Hospital» функціонувала наступним чином: дітки, виконуючи роль молодих батьків, проходять в реєстратуру, щоб зареєструватись та одержати карточку-направлення для відвідування лікарів. Роль хворих пацієнтів виконують ведмедики, а студенти-медики сприяючи налагодженню контакту в спілкуванні допомагають визначити недугу та подолати її.

Як і в справжній лікарні, тут функціонує багато відділень, тому діти мають можливість побувати в лора, окуліста, педіатра, стоматолога, травматолога, рентгенолога, хірурга, кардіолога, косметолога, подивитись на записи УЗД й відвідати лабораторію. Після повного медогляду ведмедики отримують рецепт, за яким на діток в аптеці чекають приємні подарунки – сертифікат, наклейки, кульки та медальки.

Цього разу «лікарня» працювала 21 грудня 2014 року у фортечній галереї «Бастіон». Близько сотні діток різного віку за допомогою студентів-медиків у вигляді гри подолали найбільший страх – страх перед «білими халатами». Щоб «молоді батьки» не нудьгували, їх розважали герої з «Казкового автобусу» та навчали мистецтву орігамі.

1 1

2

3 1

6 1

Додати коментар

Захисний код
Оновити