Перші щурі побігли з тонучого корабля ВО “Свобода” у Тернополі

svoboda-pincet

Після того, як депутата Тернопільської міської ради від ВО “Свобода” Володимира Швайку виключили з партії та фракції, ситуація у стосунках між побратимами кращою не стала.

Низькі рейтинги політичного проекту Тягнибока спонукають окремих депутатів шукати своє майбутнє в інших політичних силах.


Наприклад, депутата Тернопільської міської ради і керівника апарату обласної ради свободівця Ігоря Дулебу неодноразово бачили в компанії головного радикала області Святослава Півторака.


Розмова двох політиків проходила не лише за горнятком кави, а під час споживання міцніших напоїв Дулеба відкрито просився в захмелілого Півторака під партійне крило.


І ніби домовленостей було досягнуто. Зараз Дулеба фактично займається в партії Ляшка тим самим, що і в обласній раді: виконує роль “сірого кардинала”, хоча відповідальність за всі домовленості лягає на того ж таки Півторака, пише poglyad.te.ua

Нові підрозділи міліції направились у зону АТО. ВІДЕО
 
"Солодка" Тернопільщина вразить урожаєм
Як повідомили IA ZIK у прес-службі Тернопільської ОДА, загальний обсяг цукрової сировини для переробки в області прогнозують на рівні 2,2 млн тонн, що на 1,2 млн тонн більше, ніж у 2013 році. Цьогоріч планують виробити до 280 тисяч тонн цукру.  
Через аварію на підстанції у Чернівцях не було світла
28 серпня, відбулося аварійне відключення електроенергії по лінії 110 кВ на підстанції “Стаханівська”, розташованій на території “Чернівціобленерго”.  
Новий підрозділ для АТО створили у Хмельницькому. ВІДЕО
 
Продаючи картини, вінницькі художники зібрали майже 10 000 грн. для АТО
У Вінниці в літературно-меморіальному музеї імені Михайла Коцюбинського триває виставка робіт художників краю. Її мета – продати картини, а гроші, виручені за них, віддати на допомогу українським військовим.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".