Останні події:

Рік собаки 2018: як зустрічати? Правильна зустріч Нового року

noviy-2018-rk-sobaki 241

Після двох років владарювання вогняної стихії правити на Землі буде Жовта Земляна Собака, тому запанує спокій і врівноваженість. Рік цієї тварини принесе благополуччя кожній людині, розуміння у сімейних відносинах і успіх у всіх сферах життя. Багато людей задаються питанням, як потрібно зустрічати 2018 рік – рік Собаки, щоб не образити її заслужити прихильність. Незалежно від того, який бюджет виділено на святкування Нового року або де ви хочете провести свято, варто прислухатися до порад астрологів. Це може заручитися підтримкою Собаки до наступного року.

 

Як зустрічати 2018 рік Собаки: рекомендації астрологів

Згідно з китайським календарем, 2018 рік пройде під заступництвом Жовтої Земляний Собаки. Це тварина принесе людям мир і добро. У сім'ях запанує розуміння і любов. Самотні люди можуть знайти свою другу половинку. Всіх чекає благополуччя і успіх в особистому житті, роботі та інших сферах життя.
У рік Собаки світ відкритий для подорожей. Відданість і працьовитість цієї тварини дозволяти досягти великих висот. Щоб рік приніс благополуччя, при зустрічі Нового 2018 року слід дотримуватися наступних рекомендацій:

Зустрічайте Новий рік у великій і галасливій компанії. Собака не любить самотності, тому не сумуйте самі будинку в новорічну ніч. Влаштовуйте веселі вечірки з друзями або вирушайте до когось в гості.

Відмінним рішенням стане святкування в колі близьких і рідних людей. Пес обожнює бути поряд з людьми, які дорогі його серцю.

У новорічну ніч веселіться від душі. Влаштуватися зручніше біля телевізора для перегляду «Блакитного вогника» – погана ідея. Влаштовуйте різні ігри та конкурси, танцюйте і смійтеся. Головне – не дайте тузі і смутку проникнути в будинок.

Неважливо, де ви вирішили зустрічати Новий рік, головне, щоб вам було весело, а навколо були люди. Собака – смілива і рішуча тварина, тому новорічна ніч відмінно підходить для втілення сміливих ідей, наприклад, довгоочікуваної поїздки за кордон.
Що надіти і які кольори в пошані?

Щоб догодити Господареві 2018 року, при виборі вбрання необхідно віддавати перевагу:

Жовтого кольору, який приносить радість і тепло, допомагає позбутися стресів і депресії, символізує романтичну любов і ніжність.

Коричневого кольору, всі відтінки якого принесуть вам добробут і успіх.


Доречними також будуть і інші кольори:

Помаранчевий.

Золотий.

Бежевий.

Попелястий.


А ось від яскравих вогняних червоних і відтінків, а також леопардового забарвлення варто відмовитися, так як вони можуть дратувати Собаку. Необхідно вибирати стильні, але стримані вбрання, оскільки Господар року не любить екстравагантність. Це можуть бути і сукні в підлогу, і стримані брючні костюми, карнавальні вбрання. Чоловікам також варто відмовитися від чорних і сірих костюмів і підшукати наряд в жовто-коричневій гамі.

 

Що подати на стіл?


Якщо ви хочете привернути увагу Жовтої Земляний Собаки, необхідно подумати не тільки про те, як зустріти 2018 рік і подати на стіл. Пси вважаються невибагливими до їжі тваринами, але люблять м'ясо. Обов'язково приготуйте кілька нескладних м'ясних страв. Пам'ятайте, що Собака любить рухатися, тому від холодцю та інших важких страв варто відмовитися. 

Господар року відрізняється економністю та раціональністю, тому не вітає дорогих вишуканих страв. На стіл можна подати:

М'ясні страви – котлети, відбивні, м'ясо по-французьки і так далі.

М'ясо на кістці – курячі ніжки, свинячі або баранячі ребра.

Різні салати, в тому числі традиційний Олів'є.

Фрукти і свіжі овочі.

Натуральні соки.

Випічку і десерти – печиво у вигляді собачок або цукрових кісточок.


Обов'язково на столі повинні бути мандарини і апельсини. Також можна поставити ананас і банани.

image 138

Де зустрічати Новий 2018 рік Собаки?


Вибір місця зустрічі залежить від багатьох факторів, у тому числі особистих уподобань, бажань і фінансових можливостей. Зустріти рік Жовтого Земляного Собаки можна вдома або за його межами, у рідному місті або іншій країні.

Новий 2018 рік в домашній обстановці

Якщо ви плануєте будинку провести новорічну ніч, підготуйте його до зустрічі з Жовтою Собакою. Прикрасьте його золотою мішурою і іншими жовтими і коричневими прикрасами. Внутрішнє оздоблення будинку повинно бути яскравим і привабливим.

Влаштуйте вдома веселу вечірку. Заздалегідь продумайте сценарій свята, підготуйте конкурси та ігри, щоб ніхто не нудьгував. Запросіть у свій будинок, друзів і рідних, наповніть його веселощами і сміхом, і тоді Собака обов'язково загляне до вас на вогник.

Поїздка в теплі краї

Відмінним рішенням може стати поїздка в теплі краї. Зимову холоднечу змініть на ласкаве сонечко і море. Ви можете відправитися в Таїланд, на Мальдіви або Балі. Більш економним варіантом може стати Єгипет. Яскраві враження дозволять цьому Новому році надовго залишитися у вашій пам'яті.
Якщо ви вирішили відправитися за кордон, заздалегідь подбайте про візу та інших документах. Квитки варто купувати або ж заздалегідь, або ж за гарячими путівками.

Подорож в зарубіжні країни

Весело і незабутньо можна відсвяткувати Новий рік не тільки на березі моря або океану. Європейські столиці мають свої традиції святкування цього свята. Якщо ви вирішите вирушити в Чехію або Латвію, грошей вам знадобиться значно менше. Незвично можна зустріти Новий рік і в Грузії, Білорусі та інших країнах.

Якщо ви вирішили відправитися на новорічні свята в інше місто або країну, пам'ятайте, головне – зустрічаємо Новий 2018 рік Собаки весело і в колі людей. Краще відправитися в подорож з близькою людиною або друзями. Якщо такої можливості немає, не сумуйте самі в номері у новорічну ніч. Вийдіть на центральну площу міста, рушайте в ресторан, нічний клуб чи інший заклад і веселіться з іншими людьми.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках