Студенти прикарпатського ВНЗ збирають кошти на допомогу учасникам АТО

7805050380

В Прикарпатському університеті імені Василя Стефаника організували збір коштів на потреби АТО.

Комісія у складі членів громадського формування з охорони громадського порядку Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника: Костюка Б. В. (ПФ-21), Дейчакізського М. В. (ПФ-21), Страховського М. М. (ПФ- 21), Шевчука Ю. П. (ПФ-21), Косяка С. Д. (відділ виховної та психолого-педагогічної роботи), склала акт про те, що 11 вересня 2014 року під час акції збору коштів на допомогу учасникам АТО вже зібрано 6750 (шість тисяч сімсот п'ятдесят) гривень і 5 (п'ять) долларів США, що засвідчено підписами.

Однак на цьому акція не закінчується. Як інформує прес-служба ПНУ ім. В. Стефаника, ректорат Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника закликає усіх небайдужих викладачів, студентів, працівників та співробітників долучитися до благодійності.

6847893579578070

 

Двоє чоловіків вкрали 50 пляшок пива, щоб пригостити друзів
В Івано-Франківську міліція викрила двох товаришів, котрі спромоглися викрасти 50 пляшок пива. Крадіжка трапилась на залізничному вокзалі обласного центру.  
Живий прапор в Івано-Франківську
Понад тисяча студентів коледжу технологій та бізнесу влаштували в центрі Івано-Франківська флеш-моб “Живий прапор”.  
Сьогодні по місту бігали кольорові спортсмени. Відео
Близько двох сотень спортсменів та любителів бігу взяли участь у першому в Івано-Франківську кольоровому забігу "Sint ColorRun".  
"Італійський Сувенір" в Івано-Франківську
Завтра Івано-Франківська обласна філармонія відкриває концертний сезон.  
Четверо людей отруїлися грибами
У вересневу грибну пору дедалі більше наших краян потерпає відотруєння грибами. У ніч на 13 вересня до Рожнятівськоїцентральної районної лікарні потрапила сім’я із чотирьох людей.  
15 вересня відбудеться відкриття виставки Юрія Боринця «Ліза і МонГол»
15 вересня 2014 року відбудеться одразу декілька мистецьких подій від Центру Сучасного мистецтва. Зокрема о 17.00 в галереї «Арт на мур» відкриється виставка Юрія Боринця «Ліза і МонГол».  
Сьогодні відбудеться благодійна вистава в театрі ляльок ім. М.Підгірянки
Цієї суботи відкриває ювілейний, 70-ий сезон, театр ляльок ім.М.Підгірянки.  
ДТП в Івано-Франківську
Аварія трапилась на вул Галицька.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".