Верховинський нічний клуб долучився до підтримки української армії

1409211567 sam 5302

Протягом останніх декількох місяців небайдужі українці долучаються до різного роду патріотичних акцій, направлених на підтримку армії: перераховують кошти на благодійні рахунки, приносять продукти харчування та інші необхідні речі в пункти збору, приймають безпосередню участь у доставці допомоги в зону АТО

Не залишається осторонь і Верховинщина. Місцеві жителі допомагають коштами, продуктами, засобами захисту, ліками... В районі створено спеціальний благодійний рахунок на підтримку українського війська, безпосередньо біля пошти щодня проводиться збір коштів на підтримку верховинців, що беруть участь в антитерористичній операції на сході держави.

Вчора до акції "Підтримай українську армію" долучився і один з нічних клубів Верховини. "Шановні відвідувачі нашого закладу, - йдеться у повідомленні адміністрації нічного клубу. Хочемо донести до Вас таку інформацію: від сьогоднішнього дня, в нічному клубі "Record", діятиме благодійна акція, яка не зможе Вас залишити байдужими! Мета - допомогти нашій українській армії!

Благодійність приходить на допомогу там, де держава не в силах допомогти. Ми живемо в досить молодій і незаможній країні, де очікувати від держави великої підтримки – це марні сподівання. Найкращий спосіб зробити країну і життя в ній кращими – взяти справу до своїх рук.
"5 грн на АТО" - до вашого рахунку добавлятиметься "5 гривень" (звичайно, при Вашому погодженні). Всі зібрані кошти в кінці кожного тижня будуть перераховані на благодійний фонд українській армії! Дякуємо за Вашу небайдужість! Слава Україні! Героям Слава!"

Джерело: http://verchovyna.at.ua/

 Сьогодні в Івано-Франківську стартував Кубок України з шашок
На церемонії відкриття в приміщенні обласного шахово-шашкового клубу були присутні шашкісти з дев`яти областей держави, прибуття представників ще двох регіонів очікується.  
Є можливість сходити на побачення з прикарпатською красунею і в результаті допомогти учасникам АТО
11 вересня о 17:00 год. у приміщенні актової зали ДНЗ: ПНУ ім. Василя Стефаника за адресою: вул.Шевченка, 57 відбудеться третій регіональний конкурс краси "Княгиня Прикарпаття 2014".  
На Прикарпатті чоловік намагався перекинути через огорожу марихуану для засуджених
Інцидент трапився в Долинському районі.  
З 1 листопада розширюється перелік підакцизних товарів
З 1 листопада поточного року до числа алкогольних будуть зараховані напої зі вмістом спирту етилового 8,5 відсотка об’ємних одиниць і більше, які зазначені в товарних позиціях 2103 90 30 00, 2106 90 згідно з УКТ ЗЕД.  
Злодії винесли з новобудови душову кабіну та унітаз
Вчора до правоохоронців надійшла заява від жительки Івано-Франківська. Жінка розповіла, що її новобудову в одному із сіл Тисменицького району обікрали.  
В центрі Івано-Франківська планують встановити дитячий майданчик
Оголошено конкурс на виконання ескізних пропозицій дитячого майданчика.  
Автомобільний Форт Баярд відбудеться в Івано-Франківську на незрівнянній вулиці Промисловій? ВІДЕО
 
Осінній призов на строкову службу набирає обертів
Івано-франківський військкомат починає роботу з організації призову на строкову службу до армії. І вже завтра почне роботу перша медкомісія для призовників.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".