В Івано-Франківську працівники ДСО втихомирили горе-розбишак, які вирішили «познущатися» з працівника АЗС

СНПЧ Москва
CMS Joomla

11naruchniki 8

У місті Івано-Франківську близько 3 години ночі на пульт Держаної служби охорони надійшов сигнал «Тривоги» з охоронюваної АЗС по вулиці Петлюри. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання.

Прибувши за даною адресою, до правоохоронців звернувся оператор даної заправки та пояснив суть виклику. Працівник пояснив, що четверо чоловіків, перебуваючи в нетверезому стані, хуліганили в приміщенні заправки, розкидали залишки їжі по залі, грубіянили персоналу та відвідувачам, пошкодили майно заправки. На зауваження припинити хуліганські дії чоловіки не реагували.

Правоохоронці теж намагалися втихомирити горе-розбишак, на що вони почали нецензурно висловлюватися на їх адресу та в сторону працівника заправки.

Щоб забезпечити безпеку, працівники міліції викликали на допомогу ще один наряд групи затримання, який знаходився неподалік. Після чого даних осіб було затримано.

Затриманими виявилися двоє жителів обласного центру,  а двоє інших проживають в смт. Богородчанах. Чоловіки, перебравши оковитої вирішили «добрати» ще на заправці і,  зважаючи на  піднесений настрій і «силу» компанії, вирішили познущатися з працівника АЗС.

Даних осіб доставлено в міський відділ міліції для дачі пояснення по даному факту та винесення процесуального рішення. Сума пошкодженого майна встановлюється.

 

Марія Мельникович, УДСО при УМВС України в Івано-Франківській області

На Прикарпатті провели турнір з волейболу
Уже в п’яте на спортивних майданчиках с. Долішнє Залуччя було проведено Всеукраїнський турнір з волейболу. .
З понеділка оголосять загальну мобілізацію?
Як стало відомо galka.if.ua з власних джерел з понеділка в Україні розпочнеться загальна мобілізація. .
Український військовим можна допомогти навіть у супермаркетах
Молодь з івано-франківських громадських організацій збирає допомогу військовослужбовцям, які перебувають в зоні АТО. .
Прокуратура вимагає від івано-франківської влади навести лад з рекламою в місті
Прокуратурою м. Івано-Франківська проведено перевірку додержання вимог законодавства щодо порядку розміщення зовнішньої реклами у роботі КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр». .
На Прикарпатті продовжують незаконно вивозити піщано-гравійну суміш
Надвірнянські правоохоронці продовжують виявляти факти незаконного вивозу. .

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".