Останні події:
Прикарпатцям на замітку: що зміниться у житті першокласника Нової української школи... | Медики прооперували осіб, яких підстрелили під час конфлікту в Коломиї... | Смертельна ДТП в Ільцях: рідні потерпілих вважають, що мотоцикл врізався у стовп через переслідування поліції... | Прикарпатцям на замітку: до кінця року вартість хліба підскочить приблизно на півтори гривні... | Стрілянина з рушниці та “травмату”: в центрі Коломиї розгорівся справжній бойовик (відео 18+)... | У Франківську СТЕК підняв тарифи на опалення... | Найбільший оператор парковок Франківська розповів, скільки сплатив до міського бюджету... | Прикарпатцям на замітку: Кабмін підняв ціни на горілку, вино і коньяк... | НАБУ розкрило схеми, за якими прикарпатський олігарх Бахматюк виводив гроші з VAB банку... | Напружена ситуація: косівчани повідомили про перекриття дороги Р-62 на невизначений термін (відео)... |

Напружена ситуація: косівчани повідомили про перекриття дороги Р-62 на невизначений термін (відео)

Remont-dorogi-76785785jpg

Про можливе перекриття дороги у селі Великий Рожин повідомили у соціальній мережі. Йдеться про шлях Р-62 Криворівня - Чернівці.

Активісти кажуть, що днями відбувалась зустріч з представниками влади та Служби автомобільних доріг в області, пишуть Версії.

“Важлива інформація!!! 11 вересня о 8:00 буде перекрито дорогу у с. Великий Рожин, під Скалою Сокільське, велике прохання хто має можливість підтримати приєднуватися, а також максимально поширити як хто зможе. Інформація точна сьогодні були представники влади, та укравтодору, дорога буде перекриватися на невизначений термін. Максимальний репост!!! Вибачайте за незручності!!!”, – написав Valentin Bohdan.

У Службі автомобільних доріг пояснили, що ремонтні роботи призупинені через відсутність фінансування.

“Є тендер і є підрядник. Роботи проводились у минулому році там 5 кілометрів дорог зроблено. Залишилось 3,2 кілометра. Але фінансування призупинено і тому роботи не ведуться”, – повідомив Версіям заступник керівника САД Юрій Чорнописький.

Службовець запевнив, що до перекриття дороги справа не дійде.

“Дорогу ніхто не перекриває, тому, що нема потреби. Люди цікавились, чому в цьому році не робиться дорога. Ми їм повідомили, що можливо буде ще наступна Постанова Кабунету Міністрів України ще цього року. І можливо, ще не все втрачено і фінансування цього року ще буде. Хоча обіцяти не можна, бо гарантії на додаткові кошти з Державного бюджету нема, а місцевий бюджет на цю дорогу коштів не виділяє”, – пояснив заступник керівника САД Юрій Чорнописький.

ВІДЕО тут: https://www.facebook.com/valentin.bohdan/videos/1656439894484725/




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках