Скільки мільйонерів зареєстровано на Івано-Франківщині?

groshi

Цьогоріч свої доходи більше одного мільйона гривень вже задекларували 14 мешканців Івано-Франківщини.

Серед прикарпатців – 14 мільйонерів

Ними задекларовано 35,7 мільйонів гривень доходів, до сплати нараховано 758 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб та 107,8 тис.грн. військового збору. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Роман Панасюк, передають  Версії  з посиланням на прес-службу обласного управління ДФС.

Мільйонери задекларували 12 млн.грн. у вигляді заробітної плати, 3,3 млн.грн. іноземних доходів, 3,3 млн. грн. від спадщини, 1,3 млн.грн. доходів від продажу об’єктів рухомого і нерухомого майна та ін.

Загалом, з початку цьогорічної деклараційної кампанії прикарпатці подали 4,4 тис. декларації майновий стан і доходи, які задекларували 336 млн.гривень доходів. Відповідно до місцевого бюджету надійде 5,7 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб, а до державного бюджету – 1,8 млн.гривень військового збору.

За словами Панасюка, хоча кількість поданих декларацій приблизно на тому самому рівні що й минулоріч, однак сума задекларованих доходів збільшилась на 54,5 млн.грн. Відповідно до місцевих бюджетів надійде на 1,6 млн.грн. більше ніж у 2015 році.

Найактивніше декларують доходи жителі Івано-Франківська, Долинщини, Калущини та Богородчанщини.

Що стосується структури доходів, то за даними податкових декларацій велику частину з них – 114,3 млн.грн. становлять доходи, отримані від успадкованого й дарованого майна, 18,9 млн.грн. – від продажу рухомого й нерухомого майна.

Крім того, прикарпатці отримали 2,2 млн.грн. від надання майна в лізинг (оренду), житловий найм.

Додати коментар

Захисний код
Оновити