Раптово помер 33-річний депутат Івано-Франківської облради

03 a62bf

Сьогодні помер 33-річний Андрій Іващенко, депутат Івано-Франківської обласної ради з фракції "Батьківщина", обраний на Єзупільському 53-му виборчому округу.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці газети "Вперед".
Андрій Іващенко народився 14 жовтня 1982 року в Івано-Франківську в сім’ї науковця, нині доцента ІФТУНГу Василя Трифоновича та держслужбовця Оксани Миколаївни Іващенків. Навчався в Івано-Франківській школі-ліцеї № 23, а в 1997 році поступив у відомий Фізико-технічний ліцей. У 2000 році поступив до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. В 2005 році здобув повну вищу освіту за спеціальністю "Видобування нафти і газу" за фахом гірничий інженер. У 2014 році отримав звання магістра державного управління в Національній академії державного управління при Президентові України.
Трудовий шлях Іващенка починався з провідних нафтогазовидобувних родовищ України в Охтирці на Сумщині, пізніше він обійняв посаду інженера відділу розробки родовищ західного регіону Івано-Франківського Науково-дослідного та проектного інституту ВАТ "Укрнафта", де проводив наукові дослідження та здійснював авторські розробки, за що отримав патент на винахід.
У 2007 році 25-річний інженер створив приватне підприємство "АКРА ГОЛД", що спеціалізується на будівництві зовнішніх інженерних мереж – ліній електропередач, трансформаторних підстанцій, газопроводів, бурінню свердловин.
У 2008 році він став співзасновником громадської організації Регбі клуб "Роланд", який за короткий термін вийшов до вищої ліги національної першості.

Додати коментар

Захисний код
Оновити