Останні події:
В Головному управлінні Нацполіції Івано-Франківщини представили нових керівників структурних підрозділів (фото + відео)... | На Рожнятівщині на кір захворіли півсотні дітей – школу закрили на карантин (відео)... | Як зірка “Playboy” Даша Астаф’єва гриби у Верховині збирала (ФОТО)... | Виплатити борги і підвищити зарплату: як у Франківську проходить пікет медиків та освітян (фото)... | В селі Великий Рожин Косівського району мешканці перекрили трасу Р-62 Криворівня-Чернівці (фото)... | Як у Косові проходив молодіжний еко-фестиваль “Гірська веселка” (ФОТО)... | В Івано-Франківську по вулиці Вовчинецькій мешканці десяти квартир тиждень були без газу... | Як і де отримати транспортну карту франківця. Інструкція... | “Ми почали проводити унікальні для нашого регіону операції на сітківці”, – лікар-офтальмолог Івано-Франківської ОКЛ Сергій Вершинін... | Приватбанк продасть частку в “Буковелі” та готель Radisson Blu Resort... |

Жінка з безкінечною енергією і невичерпною творчістю-Тетяна Терсенова-Зоводовська

553c342312-4dfb-4da2-aaaf-8ed3643bc8df  large

«Хто вам сказав, що я слабка, що я корюся долі?» – саме ці рядки із твору Лесі Українки спадають на думку, коли я згадую Тетяну Терсенову-Зоводовську. Чи розділяє вона мою думку та чим живе зараз ця енергійна жінка – читаємо далі.

- Тетяно, який Ваш рецепт щастя і успіху?

Головний критерій для досягнення успіху – це отримувати задоволення від роботи. Щаслива саме та людина, яка змогла своє хоббі пеперворити в професію. Якщо від роботи не чекаєш якихось преференцій, а працюєш на результат, коли не відпрацьовуєш години, а вкладаєш душу - то все вдається. А взагалі, для мене щастя, нехай це і звучить банально – здоров’я моїх рідних, їх успіхи і досягнення!

- На Вашу думку, чого сьогодні бракує молодим дівчатам, аби реалізуватися вжитті?

Молоді не вистачає своєї особистої думки, знань, є повна відсутність мети та мотивації. Якщо і є певна ціль, то вона обмежена якимось рамками. Вважаю, що аби чогось досягти, треба бачити ціль в кінці «тунелю», і бажано, щоб цей «тунель» був якомога довший. І найголовніше – треба вчитись і вчитись ціле життя! Коли ти освічений, то достеменно знаєш, чого прагнеш.

- Майже кожна людина переживає що про неї думають і говорять інші. Яке у Вас відношення до думки людей? Як на неї реагуєте?

Як і кожна людина, я не можу не звертати увагу на думку спільноти. Дуже боляче, коли тебе не розуміють, але ...... але всім не догодиш. Як казав класик, «той нічого в житті не досяг, хто не має ворогів». Не вважаю, що це вороги, скоріш, це заздрість через власну слабкості!

- Як, на Вашу думку, виробити в собі впевненість та відчуття смаку (в одязі)?

Впевненість виробляється роками. Не треба плутати самовпевненість і впевненість. Останнє – це розум, освіченість, охайність і стиль! Для того щоб бути завжди в тренді, не обов’язково одягатись в брендові речі, головне – це найти притаманний тільки тобі стиль. Знайти саме ту родзинку, яка зробить тебе неповторною! Це дуже об’ємне питання і саме на цю тему я можу говорити дуже довго.

- 5 квітня на «Новому» каналі відбудеться прем’єра нового сезону телешоу «Від пацанки до панянки», в якому Ви стали тренером. Як Вас запросили в цей проект?

Я ще й досі не знаю з чиєї подачі я там опинилась, але добросовісно пройшла усі кастинги. Мені сказали, що це не принципово хто порадив, важливо що я пройшла і сподобалась.

-Розкажіть кілька цікавих моментів із зйомок, що було найважчим для Вас, а що навпаки – відпочинком?

Проект ще не вийшов на екрани, тому згідно підписаного контракту, я не маю права щось коментувати. До закінчення проекту всі інтерв’ю тільки з дозволу прес служби Нового Каналу. А от цікавих моментів було дуже багато, думаю уже скоро ми про них дізнаємося.

-Ви можете порівняти роботу у команді і роботу знімальних груп місцевих телеканалів і національного? Кому чого у кого було б корисно повчитися?

Можу сказати одне – суперова команда професіоналів, дружня атмосфера, дуже уважне ставлення до всіх учасників знімального процесу. Для мене це було навчання, робота, задоволення! Нікого не хочу образити, але нам всім треба вчитись у столиці і не лякатись довіряти молодим та креативним створювати цікаві проекти. Нам вже необхідно розставатися з містечковістю.

-Ви повернулися до Івано-Франківська, які тепер плани? До чого готуєтеся?

Зараз планів дуже багато. 16 квітня "МІНІ МІС ПРІКАРПАТТЯ", 23 квітня "ФРАНКІВСЬКИЙ ПОДІУМ", підготовка до міжнародних конкурсів та ще багато іншого...... Погано коли немає роботи, а поки вона Є – живемо!

Мар’яна Циганин




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках