На Прикарпатті відбулося перше засідання ОВК

s419x0

Сьогодні в місті Долина відбулося перше засідання однієї із семи окружних виборчих комісій, а саме ОВК одномандатного виборчого округу № 86.

Із 18 членів комісії на засідання зявилося тільки 14. Основним питанням порядку денного стала проблема пошуку нового приміщення для розміщення окружної виборчої комісії. Адже приміщення Долинського центру дозвілля та культури, яке надала місцева влада для роботи ОВК, не відповідає вимогам закону за своїми технічними характеристиками.

Засідання інших шести ОВК заплановане на завтра. Відповідно до пункту 4 статті 33 ЗУ «Про Вибори народних депутатів України» «перше засідання виборчої комісії скликається її головою не пізніше як на третій день після дня її утворення, а наступні – за необхідністю».  8 вересня є крайнім терміном для початку роботи ОВК. 

 

В Коломиї «Удар» подав на голову ОВК жінку, яка знаходиться в Польщі
Завершилося перше засідання окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №88. Як стало відомо нашому кореспонденту, основним питанням порядку денного стало проведення заміни голови ОВК.  
На Прикарпатті «Сильна Україна» і ПРУ мають одного керівника на двох
На сайті головного управління юстиції в Івано-Франківській області в розділі «структурні утворення політичних партій» розміщено інформацію про всі обласні осередки політичних партій, які зареєстровані на території області.  
16 % членів ОВК відмовляються від роботи в комісії
Сьогодні розпочали свою роботу та провели перші засідання ще дві окружні виборчі комісії на території Прикарпаття. Мова йде про ОВК № 85, яка знаходиться в місті Калуші, та № 87 з центром в Надвірній.  
Зареєструвалися перші кандидати для боротьби за мажоритарку
Станом на сьогодні в Україні зареєстровано тільки 25 кандидатів у одномандатних виборчих округах. 24 кандидати пішли самовисуванням і тільки одного висунула партія.  
На Прикарпатті «Блок Порошенка», «Сильна Україна» і ПРУ не мають жодного представника у ОВК
Відповідно до даних оприлюднених ЦВК, станом на сьогодні приступило до роботи 3 823 члени окружних виборчих комісій.  
На Прикарпатті комуністи мають своїх представників майже у всіх ОВК
Сьогодні на сайті ЦВК оприлюднено інформацію щодо персонального складу окружних виборчих комісій. Нагадуємо, що Івано-Франківщина поділена на сім мажоритарних округів, на яких відповідно сформовано сім окружних комісій.  
На Прикарпатті розпочалась «бордова» лихоманка
Протягом останніх двох тижнів на Прикарпатті стрімко зросла кількість зовнішньої політичної реклами. По характеру облич на бордах можна роботи безпомилкові висновки, хто ж збирається чи точніше вже зібрався вступити у виборчі перегони на тому чи іншому мажоритарному окрузі.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".