Міськрада заплатила за ремонт тротуарів фірмі менеджерці Пупса без тендерів майже 3 мільйона

 tMAtIe5iWA

Департамент ЖКГ і благоустрою Івано-Франківської міської ради з початку 2016 року заплатив ТОВ «Івано-Франківська дорожня служба» за ремонтні роботи 2,70 млн грн. 

Про це пише видання НАШІ ГРОШІ з посиланням на дані офіційного порталу публічних фінансів України «Є-дата».

Кошти були виплачені за ремонт тротуарів та міжбудинкових проїздів, наведення благоустрою у скверах та інші роботи.
Засновником фірми є ТОВ «Західполіремкомплект», яке заснувала Уляна Павликівська.
За даними видання, Павликівська – помічник секретаря міськради Оксани Савчук. Директором ТОВ «Західполіремкомплект» є Ірина Джус, яка також працює бухгалтером у ТОВ «Комунальні інвестиції». Бенефіціаром цієї фірми є саме Савчук. До міськради вона обралася від партії «Свобода». Від цієї ж політсили до міськради балатувалися в Джус з Павликівською, але депутатами не стали.
На найближчому засіданні Івано-Франківська міська рада розгляне також питання надання дозволу ТОВ «Івано-Франківська дорожня служба» на складання проекту землеустрою на відведення земельної ділянки площею 1,5 га. В проекті рішення міськради вказано цільове призначення землі – для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими об’єктами громадського призначення. Підставою для відведення землі є право власності на об’єкт нерухомого майна, який минулого року фірма купила 6,04 млн грн.
Від «Наших грошей»:
На виборах восени 2015 року Уляна Павликівська вказала, що працює менеджером в ТОВ «Румата». Заснували цю фірму двоє мешканців Івано-Франківська Роман Гуцуляк і Сергій Королюк, та львів’янин Олег Магулка. Останнього в ЗМІ називають юристом Ігоря Кривецького – екс-народного депутата, головного спонсора партії «Свобода».

Додати коментар

Захисний код
Оновити