Колишній очільник парку Шевченка намагається повернути собі посаду?

park if

Сьогодні в Івано-Франківську відбулась прес-конференція щодо створення громадської комісії по контролю за майном громади міста.

Колишній очільник парку Шевченка знайшов ще один шлях, аби повернутись на посаду?

Зокрема представники комісії заявили, що хочуть перевірити скільки у власності громади міста залишилося комунального майна. Адже, за їх словами, від часу прийняття Конституції України у 1996 році майно громади невпинно тане, переходячи у приватну власність, пише Бліц-інфо.

Тому вони звернулися до міського голови з запитом про все майно, яким володіє громада міста станом на 1 січня 2016 року, а також яке майно належало громаді від 1996 року, щоб порівняти чого за ці роки не стало.

Окрім того представники громадської організації, керівником якої є колишній очільник парку Шевченка Володимир Ротару, ініціювали створення спеціальної контрольної громадської комісії для детального вивчення підстав звільнення керівників деяких комінальних підприємств і організацій.

Це видається досить дивним, адже головою комісії є помічник народного депутата від Радикальної партії Олега Купрієнка, Зіновій Бойчук, а в її склад входить Ротару. Тобто колишній очільник парку, не зважаючи на конфлікт інтересів, буде вивчати чому його звільнили. Виходить, що Володимир Ротару досі не хоче змиритися з втратою посади і шукає шляхи знову повернутися у крісло очільника парку.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити