Випробування новітньої української бронетехніки відбувається у Львові

dozor

Новий український бронетранспортер «Дозор-Б» виготовляють у Львові. У Міноборони готові замовити кілька таких машин для Нацгвардії. Готову продукцію обіцяють показати у вересні.

Бронетранспортер розробили харківські конструктори майже десять років тому, повідомляють Львівські новини онлайн. Допоки в Україні не було війни, розробка нікого не цікавила. Лише нещодавно Міноборони виявило інтерес до української бойової машини. Виготовлять її на львівському бронетанковому заводі.

Під час роботи, як інформують у прес-службі НУ «Львівська політехніка», виявили неточності розробки, тож маштну одразу удосконалюють на місці.
Читайте також: Відтепер у Львові виготовлятимуть запчастини до танків, які раніше постачали з Росії


Всередині «Дозору» є спеціальне кевларове покриття,якого в Україні його не продають. Надійність броні перевіряють фахівці із Львівської політехніки, інформує 


Довідка. ББМ «Дозор-Б» (англ. Dozor B) — повноприводна бойова броньована машина, створена в Україні як багатоцільовий захищений транспортний засіб для перевезення особового складу, зброї, та військового обладнання вагою до 2 тонн.

Нові підрозділи міліції направились у зону АТО. ВІДЕО
 
"Солодка" Тернопільщина вразить урожаєм
Як повідомили IA ZIK у прес-службі Тернопільської ОДА, загальний обсяг цукрової сировини для переробки в області прогнозують на рівні 2,2 млн тонн, що на 1,2 млн тонн більше, ніж у 2013 році. Цьогоріч планують виробити до 280 тисяч тонн цукру.  
Перші щурі побігли з тонучого корабля ВО “Свобода” у Тернополі
Після того, як депутата Тернопільської міської ради від ВО “Свобода” Володимира Швайку виключили з партії та фракції, ситуація у стосунках між побратимами кращою не стала.  
Через аварію на підстанції у Чернівцях не було світла
28 серпня, відбулося аварійне відключення електроенергії по лінії 110 кВ на підстанції “Стаханівська”, розташованій на території “Чернівціобленерго”.  
Новий підрозділ для АТО створили у Хмельницькому. ВІДЕО
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".