Голкіпер луцької "Волині" підробляв, грабуючи жінок

naruchniki 8

Студент Львівської комерційної академії, який у вільний від навчання час грав у футбол за молодіжний склад луцької «Волині», визнаний судом винним у скоєнні вуличних пограбувань.

Одного дня наприкінці квітня футболіст-воротар перекваліфікувався у майстра атаки. Він тричі нападав на жінок і зривав з них золоті прикраси. Викрадені ювелірні вироби хлопець здав у ломбард. Своїми злочинними діями він завдав збитків потерпілим на загальну суму майже 3500 гривень.

Суд врахував прохання пограбованих суворо не карати студента-голкіпера, у яких футболіст попросив вибачення і повністю відшкодував моральні та матеріальні збитки, і виніс вирок: 4,5 року позбавлення волі (умовно) із трирічним іспитовим терміном, пише volyn.com.ua

Свободівку Ірину Сех звільнено з посади голови Львівської ОДА
Виконувачем обов’язків голови ЛОДА призначений Юрій Турянський, позаштатний радник Ірини Сех  
На День міста Тернополю вручать Почесний прапор ПАРЄ
28 серпня о 17 год. представники Ради Європи та іноземних делегацій офіційно вручать Тернополю Почесний Прапор Європи Парламентської Асамблеї Ради Європи, інформує like.te.ua  
На кордоні з Волинню буде російська авіабаза
На кордоні з Волинню росіяни хочуть збудувати авіабазу винищувачів Су-27.  
На Закарпатті готують партизанські спецзагони?
На лінію «102» чергової частини міськвідділу надійшло повідомлення від невідомої громадянки, яка повідомила, що у лісосмузі між населеними пунктами Кучава та Станово Мукачівського району вона помітила скупчення людей у військовій камуфляжній формі.  
Львівська МР оголосила набір чоловіків до ЛКП «Муніципальна дружина» для посилення охорони правопорядку у Львові
Відповідне повідомлення розміщене на сторінці Львівської міськради у Фейсбук.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".