Боксери Західної України намагались вибороти першість відкритого чемпіонату Львівщини

Боксери Західної України намагались вибороти першість відкритого чемпіонату Львівської області. Півсотні спортсменів десяти вагових категорій визначали достойних представників на чемпіонат України.

От Роман Дуда нокаутував свого суперника. Для цього треба розгадати суперника. «Треба дивитись як він рухається. Який стиль боксу. Я подивився, що він буде назад відходити, то почав бути нахабнішим. Так і виграв», – пояснює боксер.

Допомогти виграти своїм підопічним всіляко намагаються тренери. Вони мотивують боксерів перед боєм, підказують під час поєдинку. Втім вигуки іноді не долітають до вух спортсменів. Емоцій має вистачити на три раунди і три змагальні дні. Учасники ж не всі доїхали до Львова. Окрім гостей з франківська на відкритий чемпіонат Львівщини мали приїхати ще й боксери з кіровоградської рівненської та тернопільської областей.

«Попередньо була домовленість, але може через фінансові причини, або дехто захворів, тому відмінили трошки свої поїздки», – пояснив головний суддя змагань Ігор Білецький.

Не вийшли на ринг свого часу і суперники Андрія Котельника. На той час спортсмен уже став переможцем чемпіонату Європи серед юніорів, втім на дорослих обласних змаганнях майбутній чемпіон світу так ні разу і не виступив.

Додати коментар

Захисний код
Оновити