Активісти Евромайдану вимагають від Яценюка повернути в держвласність землю в Конча-Заспі і Пущі-Водиці

0001-c35fe855-52997f58-564b-d2c3859f1

Активісти Евромайдану вимагають повернути у власність українського народу землю в Конча-Заспі і Пущі-Водиці, яка була незаконно приватизована чиновниками. Про це йдеться у письмовому зверненні активістів до прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка

Активісти нагадали, що в одному з інтерв'ю екс-глава Державного управління справами Андрій Кравець зізнався, що отримав за безцінь землю в Пущі-Водиці і побудував на місці старої державної будівлі нову, яка тепер є його власністю.

"Державна дача №9 в Пущі-Водиці була повністю знесена і на цьому місці побудований шикарний елітний будинок, що нічим не поступається Межигір'ю, - підкреслюють активісти. - Андрій Кравець повинен відповісти перед судом за свої діяння, що ця людина протягом 5 років обіймала найвищу посаду в країні і несе повну відповідальність за розкрадання України".

За словами активістів Евромайдана, на цьому тижні депутати Київради розглянуть питання повернення у власність міста Гостинного двору, також вкраденого Кравцем. "Якщо уряд не втрутиться, є всі шанси назавжди втратити десяток історичних об'єктів приватизованих командою Льовочкіна", - зазначили вони.

Активісти пообіцяли, що у разі ігнорування прем'єр-міністром їхніх вимог, прийдуть під стіни Кабінету міністрів.

"Ми не дозволимо, щоб після всього того, що було взимку 2013-2014, після революції гідності, український народ принижували ті, хто розкрадав країну десятки років", - підкреслюється у зверненні до Яценюка.

За добу із зони АТО через "зелені коридори" виїхало понад 700 осіб
Через "зелені коридори" за допомогою сил АТО покинули зону бойових дій понад тисячу осіб. Про це під час брифінгу повідомив речник Інформцентру РНБО Андрій Лисенко, передає unn.com.ua.  
 Розслідування катастрофи Боїнга продовжиться у Гаазі
Міжнародні експерти продовжать роботу з розслідування обставин катастрофи Боїнга МН-17 у Гаазі.  
Якщо РФ вторгнеться в Україну, США зробить з нею як з КНДР
У випадку прямого вторгнення в Україну до кінця президентства Путіна Росія не зможе "створити будь-яку форму відносин зі США".  
Від 11-00 Красний Луч оголошено живим щитом окупантів
11 серпня в 11:00 терористи Луганській народної республіки заборонили жителям Красного Луча залишати місто. Виїжджати і вивозити своїх родичів на особистому автотранспорті з окупованого міста заборонено.  
Луганськ повністю ізольований - міська рада
Близько 250 тисяч людей залишаються в повністю знеструмленому дев'ятий день поспіль Луганську, повідомляє Луганська міська рада.  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".