Дві третини росіян помітили погіршення відносин РФ і України, - опитування

1348132119

Дві третини росіян вважають, що відносини РФ і України "помітно погіршуються". Про це свідчать результати опитування, проведеного Всеросійським центром вивчення громадської думки (ВЦВГД)

Російсько-українські відносини, на думку двох третин респондентів (65%), в останній місяць стали більш напруженими, змінилися на гірше. Цієї думки частіше дотримуються люди зрілого віку (68% старше 45 років), ніж молодь (56% від 18 до 24 років). А 29% опитаних вважають, що уряди двох країн взаємодіють на тому ж рівні, що і раніше. Про нормалізації відносин Росії і України сказали тільки 2% учасників опитування.

Ініціативний всеросійське опитування ВЦВГД проведено 21-22 червня 2014 р. Опитано 1600 чоловік в 130 населених пунктах в 42 областях, краях і республіках Росії. Статистична похибка не пе

Терористи із мінометів обстріляли батальйони "Золоті ворота" і "Вінниця"
У ніч на сьогодні в зоні АТО терористи обстріляли із важкого озброєння бійців підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення "Золоті ворота" та "Вінниця".  
Горлівка досі без води і струму, мешканці тікають з міста
У Горлівці ніч минула відносно спокійно. Про це у соцмережах повідомляють місцеві мешканці.  
ВР у першому читанні ухвалила законопроект про санкції проти РФ
Народні депутати прийняли у першому читанні законопроект про міжнародні санкції за підтримку та фінансування тероризму на території України.  
Актуальна карта АТО на 12 серпня
 
Хай прийдуть молоді нові обличчя і побудують нову країну, - Колесніков
Фракція Партії регіонів подасть у Верховну Раду законопроект про повну люстрацію, згідно з яким колишні представники влади не зможуть пройти до нового парламенту.Про це в кулуарах сказав журналістам регіонал Борис Колесніков, повідомляє кореспондент ukrinform.ua  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".