Львів відмовився від права проведення Олімпіади-2022

35600 1

Львів відмовився від права проведення зимових Олімпійських ігор у 2022 р. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національного олімпійського комітету України

Згідно з повідомленням, таке рішення обумовлюється нинішнім політичним і економічним становищем в Україні.

У той же час в НОК додали, що Львів направить свої зусилля в боротьбі за право проведення зимових Олімпійських ігор 2026 р.

"У моїх розмовах з прем'єр-міністром України та Президентом НОК ми зробили висновок, що в нинішніх умовах було б надзвичайно важко продовжувати боротьбу за право проведення Олімпійських ігор-2022, але разом з тим, майбутня кампанія України як можливої господині Ігор має величезне значення для країни в цілому і українського спорту зокрема", - сказав Президент МОК Томас Бах.

У свою чергу, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк підтвердив, що "заявка на 2026 рік буде мати величезний потенціал для економічного відновлення країни і може мати значні переваги для українського суспільства".

Терористи із мінометів обстріляли батальйони "Золоті ворота" і "Вінниця"
У ніч на сьогодні в зоні АТО терористи обстріляли із важкого озброєння бійців підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення "Золоті ворота" та "Вінниця".  
Горлівка досі без води і струму, мешканці тікають з міста
У Горлівці ніч минула відносно спокійно. Про це у соцмережах повідомляють місцеві мешканці.  
ВР у першому читанні ухвалила законопроект про санкції проти РФ
Народні депутати прийняли у першому читанні законопроект про міжнародні санкції за підтримку та фінансування тероризму на території України.  
Актуальна карта АТО на 12 серпня
 
Хай прийдуть молоді нові обличчя і побудують нову країну, - Колесніков
Фракція Партії регіонів подасть у Верховну Раду законопроект про повну люстрацію, згідно з яким колишні представники влади не зможуть пройти до нового парламенту.Про це в кулуарах сказав журналістам регіонал Борис Колесніков, повідомляє кореспондент ukrinform.ua  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".