Останні події:

МІП представило звіт і перспективи розвитку інформаційної політики України

mip-polytics

19 червня 2017 року відбулася прес-конференція Міністерства інформаційної політики України «МІП: Звіт і перспективи розвитку інформаційної політики України» за участі Міністра інформаційної політики України Юрія Стеця, Першого заступника Міністра Еміне Джапарової, держсекретаря Міністерства Артема Біденка та керівника сектору стратегічних комунікацій відомства Олексія Тарабукіна.

У ході прес-конференції було представлено звіт роботи відомства за півроку.

Відкриваючи захід, Міністр Юрій Стець зазначив, що єдиною причиною заяви про відставку є стан здоров'я.
«Не шукайте конспірологічних версій – їх немає. Теза номер один: у мене прекрасні стосунки і з Президентом, і з Прем'єр-міністром, і з усіма членами Кабінету Міністрів України. Теза номер два: очевидно, це буде вирішувати Коаліція, але я це озвучив і Президенту, і Прем'єр-міністру - наступним очільником МІП має бути Еміне Джапарова», - підкреслив Міністр.

За словами Першого заступника Еміне Джапарової, цього року відомство продовжить працювати згідно з планом дій, затвердженим Кабінетом Міністрів України. «Що стосується наступного, то восени ми представимо свою візію плану роботи Міністерства на 2018 рік», - запевнила Джапарова.

Артем Біденко, держсекретар МІП, розповів: «Декілька тижнів тому Уряд затвердив план заходів із реалізації Концепції популяризації України. Сьогодні ми вже зосередили наші зусилля на реалізації ключових положень цього плану заради ефективного просування наших інтересів у світі».

Керівник сектору стратегічних комунікацій Олексій Тарабукін наголосив на іншому аспекті роботи відомства: «Президент і РНБО в Доктрині інформаційної безпеки України доручили МІП захист інформаційного простору та розбудову стратегічних комунікацій. Підтримка західних партнерів, ЄС і НАТО демонструє, наскільки важливими для України є реалізація цих завдань».

Нагадаємо, МІП у рамках програми «Відкрита влада» постійно звітує за результатами своєї діяльності.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках