Останні події:
Це буде дуже масштабно, – Марцінків про “Свято ковалів”, яке пройде у 2018 році ... | На Городенківщині волонтерка зі США навчала охочих англійської мови (фото)... | Смушак пояснив, чому цього року не будуть встановлювати ковзанку у центрі Франківська... | Переможниця проекту «Модель XL» франківчанка Марія Павлюк прикрасила обкладинку всесвітньо відомого глянцю (фото)... | Івано-Франківськ: біля скверу Міцкевича при прокладанні мереж знайшли старовинні люльки (фото)... | В Бурштині скандал із виділенням коштів з депутатського фонду для лікування дитини... | Івано-Франківська область отримає 278 мільйонів гривень з Дорожнього фонду на ремонт та утримання доріг... | Франківці обурюються: у школі №11 досі холодно... | В Одесі молодий хлопець із Прикарпаття опинився під колесами електрички... | Верховина зустрічає найбільший кінофестиваль за всю її історію (фото)... |

Що з’їсти на ніч щоб схуднути. ТОП-10 легкої і ситної вечері

szodennik

Не їжте після 18 години? Даремно. Голодна ніч не піде на користь, навіть якщо ви хочете швидко схуднути. А смачна вечеря може бути безпечною для фігури, якщо правильно вибирати продукти.

 Правильна вечеря складається з складних вуглеводів і білка. Вуглеводи будуть розщеплюватися поступово, забезпечуючи вас необхідною кількістю енергії до ранку. Білок буде підтримувати потрібний рівень амінокислот і допомагати вночі відновлюватися.

Тепер перейдемо безпосередньо до рекомендованих продуктів. Основні продукти, які дозволені для вечірнього прийому їжі, це нежирна риба і м’ясо, овочі, молочні продукти, яйця, злаки.

10 вдалих комбінацій для пізньої вечері, щоб не набрати вагу

Нежирна риба запечена або відварна + зелені овочі

Це відмінне поєднання, щоб вгамувати голод смачною і вишуканою їжею. Таке меню цілком може бути представлено у ресторані в одній з варіацій. Ви можете сміливо замовляти їжу на побаченні, не побоюючись за свою вагу. Ваш хлопець неодмінно оцінить невимушену атмосферу за столом.

Відварене філе курки або перепілки з салатом з овочів

Відварне м’ясо птиці – це якісний і безпечний для фігури білок. Ви зможете зберегти почуття ситості до ранку, навіть якщо ляжете спати досить пізно. У процесі приготування філе додавайте спеції: так ви поліпшите смак продукту, і не будете тягнутися до гострих соусів або майонезу.

Овочевий салат для схуднення краще зробити з помідорів, кабачків, огірків, шпинату, оливок.

Морська капуста з морепродуктами

Білок в чистому вигляді і ні грама жиру – це перевага морепродуктів перед усіма іншими джерелами білка. Єдина, але дуже важлива умова – правильно вибирати морепродукти. Морська капуста багата клітковиною, мікроелементами, перетравлюваними вуглеводами, і також білком. Високий вміст йоду в морській капусті допоможе запустити метаболізм і швидше схуднути.

Макарони з морепродуктами

Якісні макарони твердого сорту не будуть заважати худнути, а навпаки привчать вас до правильних вуглеводів. Якщо ви любите борошняне, то ця вечеря буде дуже приємним завершенням дня. Щоб морепродукти зберегли всі свої корисні властивості, і при цьому доповнили макарони приємним смаком, потрібно приготувати їх на олії.

Розігрійте сковорідку і налийте трохи рафінованої олії, коли воно нагріється, опустіть туди морепродукти, і готуйте три хвилини. Тепер залишилося викласти морепродукти на макарони. Важливо, щоб ви не виливали всю олію в тарілку, а виклали морепродукти з допомогою лопатки.

Сирна запіканка зі шпинатом і морквою

Для запіканки вам знадобиться сир середньої жирності, яйце, трохи солі, морква і шпинат. Сир розітріть з яйцем, наріжте шпинат, подрібніть на тертці моркву і перемішайте зі сирною масою. Посоліть за смаком. Отриману масу викладіть у невисоку форму і запікайте 40 хвилин при 180 градусах.

Така вечеря буде засвоюватися довго, і організм витратить на цей процес багато енергії. Так ви будете позбавлятися від жирових запасів, і при цьому довго відчувати ситість.

Салат з кальмарів з яйцем і квасолею

Це також досить ситна вечеря, і почуття голоду точно повернеться не скоро. При цьому мала кількість жиру не дозволить збити з курсу програму схуднення, а велика кількість різноманітного білка доповнить потреби в амінокислотах.

Відварений кальмар, варене яйце, варена біла квасоля, столова ложка нежирної сметани. Додайте сіль і спеції за смаком.

Запечена картопля з грибами і маринованим огірком

Це дуже простий варіант вечері, але він смачний і досить ситний. Картоплю добре вимийте і залиште в шкірці. Вимийте печериці. Картоплю, печериці змастіть з усіх боків олією, покладіть в духовку до повного запікання.

Гриби потрібно буде дістати вже через півгодини. Наріжте їх пластинками, також тонко наріжте огірок, і все змішати в салатниці. При бажанні додайте помідор.

Готову картоплю очистіть від шкірки, викладіть на тарілку, посоліть, додайте трохи олії. Поруч викладіть салат. Вечеря готова.

Теплий салат з овочів

Підготуйте овочі: баклажани, кабачок, помідор, солодкий перець, морква, перець чилі, часник.

Всі овочі можна запекти в духовці, а помідор залишити свіжим. Очстіть овочі, наріжте, додайте перець чилі, часник, сіль. Заправте все олією першого віджиму.
До такої вечері доповненням може стати шматочок цільнозернового хліба, або невелика порція гречки.

Печені яблука

Це найбільш елементарна вечеря, але її простота нехай вас не бентежить. Навіть без додавання цукру та інших компонентів, запечені яблука будуть дуже смачні. Якщо є бажання додати трохи вишуканості смаку – присипте яблука перед запіканням корицею.

Салат з буряка і оселедця

Філе оселедця слід нарізати тонкими скибочками, з’єднати з відвареним буряком, подрібненим на тертці. Все це заправте олією. Шматочок цільнозернового хліба доповнить трапезу. При бажанні можна запекти картоплю для гарніру.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках