Челсі офіційно купив Косту

Chelsea fans big

"Челсі" на своєму офіційному сайті оголосив про перехід в клуб форварда "Атлетіко" Дієго Кости. Власник клубу російський олігарх Роман Абрамович погодився заплатити суму відступних, яка прописана в контракті бразильського іспанця.

Раніше в пресі повідомлялося про те, що "Челсі" повинен буде заплатити іспанському клубу за Дієго Косту 32 млн фунтів. Нападник був ціллю номер 1 на літньому меркато для наставника "Челсі" Жозе Моурінью.

Дієго Коста в нинішньому сезоні забив 27 голів у 34 матчах чемпіонату Іспанії і вісім м'ячів у восьми зустрічах Ліги чемпіонів, пише Еurosport.

У складі "Атлетіко" Дієго Коста став чемпіоном Іспанії і пробився до фіналу Ліги чемпіонів. У Ла Лазі він фінішував третім у перегонах бомбардирів після Роналду і Мессі.

Атлетико часто продає своїх голеадорів. Так, до Манчестер Сіті кілька років тому перебрався Серхіо Агуеро, а минулого року Радамель Фалькао перейшов у Монако за 60 млн євро.

Тренер Челсі Жозе Моурінью першочерговою метою поставив придбання забивного нападника, оскільки вікові Торрес та Ето'О не показують бажаної результативності.

 

Джерело: ua-gol.com

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".