Останні події:
В самому центрі Івано-Франківська назріва... | У Франківську біля “Епіцентру” будуватимуть дитячий садок... | “Відключення холодної води франківцям не загрожує”, – директор “Водоканалу” Роман Кімачук... | Зрив виборчого процесу у Франківську: екс-голова забрав ключі і печатку додому, ДВК не може прийняти бюлетені (фото+відео)... | Поблизу Бурштинської ТЕС виявили раптове перевищення норми рівня радіації (фото)... | В Івано-Франківську запустили новий комунальний маршрут: з’єднує АС 4 та Набережну (ФОТО)... | Курйоз: у Франківську бригада рятувальників втихомирювала агресивного кота... | В Івано-Франківськ привезли 170 тисяч бюлетенів на президентські вибори (ФОТОФАКТ)... | Справа “пасажівських стрільців”: у Франківську перед судом постав учасник перестрілки, який півтора роки був у бігах... | Секретар Калуської міськради заробляє більше, ніж міський голова Івано-Франківська... |

Наші профі. Закордон: "Акжайик" Худобяка понизився у класі

Futbol-94857630

Роман Дебелко наближається до тридцятки голів в естонській Преміум-лізі, Ігор Худоб'як разом з "Акжайиком" вилетів до Першої ліги Казахстану - про це і не тільки в нашому традиційному огляді "Наші профі. Закордон".

Естонська Преміум-ліга. 35 тур
"Транс" (Нарва) - "Левадія" (Таллінн) - 1:2
Роман Дебелко (Л) відіграв весь матч і на 48-ій хвилині відзначився голом.

Гол Романа Дебелка на вихідних допоміг "Левадії" здолати нарвський "Транс" - 2:1. Для нашого форварда звітний гол став 28-им в сезоні і за цим показником Дебелко посідає третю позицію у рейтингу голеадорів ліги. За тур до завершення "Левадія" посідає третю сходинку Преміум-ліги, програючи землякам з "Флори" та "Ниме Калью" всього два пункти. Гіпотетично, перемога у заключному матчі над "Флорою" та осічка "Ниме Калью" дозволить "Левадії" вибороти чемпіонське звання, - інформує Спорт.ІФ.

Казахстанська футбольна Прем'єр-ліга. 32 тур 

"Іртиш" (Павлодар) - "Акжайик" (Уральськ) - 2:0
Ігор Худобяк (А) вийшов у стартовому складі і на 27-ій хвилині був замінений.

Невтішні новини для прикарпатських вболівальників надійшли з Казахстану - Ігор Худобяк отримав пошкодження у програному для "Акжайика" матчу проти "Іртиша" (0:2). Окрім того, поразка за тур до завершення КПЛ позбавила уральський клуб шансів вибратись з дна турнірної таблиці, тож "Акжайик" новий сезон розпочне у Першій лізі.

Кубок Росії. 1/8 фіналу
"Урал" (Єкатеринбург) - "Олімпієць" (Нижній Новгород) - 2:0
Ярослав Годзюр (У) відіграв весь матч.

"Урал" Ярослава Годзюра успішно подолав стадію 1/8 фіналу Кубка Росії. Щоправда, лише у додатковий час Годзюр і Ко зумів дотиснути нижегородський "Олімпієць" - 2:0. У чвертьфіналі куькового турніру на "оранжево-чорних" очікує протистояння з московським "Спартаком".

Російська футбольна Прем'єр-ліга. 13 тур
"Спартак" (Москва) - "Урал" (Єкатеринбург) - 1:2
Ярослав Годзюр (У) відіграв весь матч.

Репетицію кубкового двобою зі "Спартаком" уральці провели минулого вік-енду у рамках РФПЛ. Поєдинок на "Відкриття-Арені" доволі несподівано завершився перемогою гостей - 2:1. Після московської звитяги "Урал" розташувався на восьмому місці чемпіонату Росії.

Польща. Кубок Польщі КОЗПН. 3 раунд
"Котвіце ІІ" (Колбжег) - "Балтик" (Кошалін) - 2:4
Володимир Сениця (Б) відіграв весь матч.

Кубковий двобій, щоправда, регіонального рівня провів кошалінський "Балтик", кольори якого захищає Володимир Сениця. "Балтійці" у рамках третього раунду Кубка Польщі КОЗПН (Кошалінського футбольного союзу) здолали другий склад "Котвіце" - 4:2.

Польща. ІІІ ліга. Група IІ. 14 тур
"Балтик" (Кошалін) - "Мєшко" (Ґнєжно) - 0:4
Володимир Сениця (Б) відіграв весь матч і на 86-ій хвилині отримав попередження.

А от у 14-му турі чемпіонату третьої польської ліги "Балтик" був розгромлений одним з лідерів групи "Мєшко". Поразка відкинула команду Володимира Сениці на дванадцяту позицію групи.

Польща. ІІІ ліга. Група IV. 15 тур
"Вільчанка" (Вілька Полчинська) - "Сталь" (Краснік) - 1:1
Антон Луцик (С) не потрапив до заявки на матч.

"Сталь" з Красніка без участі Антона Луцика на вихідних розділила очки з "Вільчанкою" - 1:1. Після 15-го туру групи IV третьої польської ліги "сталевари" розташувались на шостому рядку.

Польща. IV ліга. Група "Малопольська" (схід). 14 тур
"Лімановія" (Ліманова) - ҐКС "Дрвіня" - 3:1
Роман Степанков (Д) відіграв весь матч і на 64-ій хвилині відзначився голом.

Роман Степанков відзначився голом у воротах "Лімановії", та не допоміг своїй команді здобути очки у протистоянні з одним з лідерів групи - поразка 1:3. Наразі "Дрвіня" перебуває у зоні вильоту, маючи у своєму активі 14 пунктів.

Жінки. Польська Екстраліга. 12 тур
"Медик" (Конін) - "СМС" (Лодзь) - 3:0
Мар'яна Іванишин (М) залишилась на лаві запасних.

"Медик" Мар'яни Іванишин продовжує гонитву за "Ґурніком" у жіночій Екстралізі. У 12-му турі "медички" вдома розібралась з лодзинським "СМС", а от наша захисниця у переможній грі залишилась на лаві для запасних. Команда з Коніна розташувалась на другій позиції, програючи лідеру "Ґурніку" сім пунктів.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках