Останні події:
Франківщина не буде вогнищем розбрату, – Гончарук пообіцяв, що навіть під час виборів на Прикарпатті буде спокій... | Масове отруєння на Коломийщині: кількість потерпілих зросла до 19... | Справжнє гуцульське весілля та автентична кухня: в Івано-Франківську проведуть фестиваль “День Верховини” (фото)... | До уваги прикарпатських водіїв – штрафи за порушення ПДР зростуть у 20 разів (відео)... | Смертельна небезпека: два надвірнянських села можуть бути відрізаними від світу через аварійний міст (відео)... | Маленькому франківцю терміново потрібна допомога на боротьбу з раком... | Журналісти показали, як живеться у найбільшому селі України – гуцульському Космачі (відео)... | Тепла осінь: у Карпатах зацвіла червона рута (фоторепортаж)... | Протестувальники повертаються додому – влада пообіцяла відремонтувати дорогу Яблунів-Делятин (фото)... | Прикарпатець за “смішні” гроші купив рідкісний карпатський гриб (фото)... |

"Ураган-2 КФВ" поступився у Львові

alter new

30 листопада відбувся матч 3-го туру чемпівонату України серед команд першої ліги. Зустрічалися дублери львівської "Енергії" та івано-франківського "Урагану".

«Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива» (Львів) – «Ураган-2 КФВ» (Івано-Франківськ) – 3:1
Голи: Мацик (6), Радевич (39, 40) – Шотурма (5)
Енергія-2-ЛЮ-Альтернатива: Морикишка — Мацик, Патуляк, Миколюк, Абрамчук, Ковальчук, Легендзевич, Радевич, Стефанків, Лещишин, Салюк, Адам, Шандра, Войтович.
Ураган-2-КФВ: Левандівський — Сімка, Гірка, Шотурма, Кефа, Зеленкевич, Завертаний, Негела, Синюк, Гнатковський.
Попередження: Миколюк (14), Патуляк (18) – Кефа (10), Гірка (22)
Вилучення: Гірка (38)

«Енергетичне» дербі у Першій лізі, як і очікувалось, виявилось надто гострим та принциповим. Тому, обидві команди розпочали гру без банальної розвідки боєм. І це призвело до того, що вже на 5-й хвилині гості повели у рахунку завдяки голу Шотурми. Щоправда, львів’яни дуже швидко відповіли. А точніше – відповів Мацик. Саме він змусив капітулювати Левандівського. Такий результативний початок тільки додав грі драйву та емоцій, адже для обох команд було важливо здобути перемогу в очному протистоянні. Однак, іноді це призводило до того, що гравці обох команд не могли в деяких епізодах зіграти спокійно, в результаті чого отримували жовті картки. Для «Урагану» це згодом вилилося у серйозні проблеми. Але це було згодом, наприкінці матчу. А поки ж «енергетики» та «ураганівці» намагались бодай би якось схилити шальки терезів на свою користь.

Вирішальною стала 38-ма хвилина. Саме тоді другу жовту картку отримав Гірка. «Енергетики» відносно швидко змогли реалізувати більшість і вийшли вперед. Але цього львів’янам було мало, і на останній хвилині гри Радевич поставив остаточну крапку – 3:1 на користь підопічних Назара Станкевича.

Джерело




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках