Дівчинка з Прикарпаття виборола дві нагороди на чемпіонаті світу з карате. ФОТО

3 4ccf4

З 20 по 22 жовтня у Будапешті проходив чемпіонат світу з карате. У категорії кадетів віком до 14 років змагалася представниця Федерації Кйокушінкаі карате унія України прикарпатська спортсменка Мар’яна Сливінська.

Спортсменка до своїх попередніх титулів додала два третіх місця світового рівня і у своїх чотирнадцять років стала ще і дворазовим призером світу у розділах КАТА (техніка виконання вправ) та КУМІТЕ (бої), пише КУРС з посиланням на прес-службу мвк.
У розділі КАТА Мар’яна у першому (1/8 фіналу) і другому (1/4 фіналу) колі перемагала спортсменок з Угорщини, у третьому (1/2 фіналу) колі суперницею була представниця Швеції і роздільним рішенням суддів перемогу отримала шведка. У підсумку Мар’яна третя.
У розділі КУМІТЕ долею жеребу Мар’яні випадає місцева угорська спортсменка, але і тут перемога. У другому поєдинку жереб зводить Мар’яну з львівською спортсменкою, яка перевершила Мар’яну у майстерності і перемогла. У бої за друге місце у суперниках знову представниця Львова, тренер якої у суддівському корпусі, що і вплинуло на загальний підсумок бою – Мар’яна третя.
У змаганнях брали участь більш як 50 команд з різних країн світу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити