Спортсмени краю здобувають перемоги на змаганнях різних рівнів

shahmati

За повідомленням управління спорту облдержадміністрації, на базі шашково-шахового клубу "Дебют" в Івано-Франківську днями відбувся чемпіонат області зі швидкої та блискавичної гри серед чоловіків


У змаганнях взяли участь 32 шахісти як з обласного центру Прикарпаття, так і Калуша, Коломиї, Яремче, Болехова, Тлумацького, Богородчанського, Тисменицького, Косівського, Верховинського, Рожнятівського та Калуського районів.

Переможців та призерів чемпіонату нагородили грамотами відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

Нагороди отримали також спортсмени, які змагалися за Кубок області з кульової стрільби серед дорослих, молоді та юніорів. Загалом це 35 учасників з Рогатинського, Тисменицького та Галицького районів. Перемогу здобула команда "Рогатин – 1" Рогатинського району.

Тим часом прикарпатська спортсменка Алла Бегеба здобула перше місце на чемпіонаті України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років, у ваговій категорії до 38 кг. Дівчина тренується під керівництвом Заслуженого тренера України Євгена Боднарука та представляє Надвірнянський ПАТ "Нафтохімік Прикарпаття".

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".