Від Тимошенко відвертаються соратники по партії

images3

Юлія Тимошенко невдоволена результатами виборів і свариться зі спікером Олександром Турчиновим, а у фракції Батьківщини назріває розкол, поговорюють у кулуарах парламенту. У Батьківщині стверджують, що значна кількість нардепів з фракції вже давно орієнтовані не на свою лідерку Тимошенко, а на інших політиків, а у більшості в Раді назріває розкол.

Наразі у партійні фракції Батьківщини у парламенті 88 народних обранців, однак майже половину з них можна вважати людьми нинішнього прем'єра Арсенія Яценюка, цитує Корреспондент джерело з партії. До того ж, партію глави Кабміну Фронт змін досі не зняли з реєстрації і він може піти у вільне плавання.

Він (Яценюк - Ред) не проти розпочати свою гру. Думаю, що його юристи знайшли спосіб зберегти Фронт змін, - заявив директор центру прикладних політичних досліджень Пента Володимир Фесенко. Сумніваються, що фракцію вдасться зберегти і самі депутати. Важко сказати скільки наразі у Тимошенко людей, - найближчі засідання Ради покажуть розташування сил, однак, це практично ті, хто був з нею у штабі в ніч виборів, - заявило джерело видання. У партії поговорюють, що Тимошенко і її перший заступник та нинішній спікер Олександр Турчинов давно сперечаються між собою. Екс-прем'єрка нібито незадоволена формуванням списків Батьківщини під час виборів, замовчування її позиції під час ув'язнення та витрати партійної каси. До того ж, спікера не бачили у штабі Батьківщини у ніч виборів.
Експерти вважають, що Тимошенко залишається лише чекати на помилку новообраного президента Петра Порошенка, тому вона поки зробить паузу. У Батьківщині також стверджують, що лідерка партії вже почала готуватися до дострокових парламентських виборів. Депутати поговорюють, що до Ради Тимошенко може потрапити і у якості мажоритарного депутата – в окрузі в Одесі чи Івано-Франківську. Такі дії нібито розглядаються у якості запасного варіанта для Тимошенко.

Джерело: tsn

Акції протестів під банками РФ в Україні - «мозковий апендицит» Революції Гідності?
  Хвиля протестів під стінами російських банків в Україні триває вже не перший день. Пікети, флеш-моби... А кому від цього стає краще, крім самих учасників акцій, які під впливом самонавіювання, вважають, що невеличкою групою людей, які виконують "театральне дійство" під відділенням банку, наносять нищіний удар по економіці РФ?  
У Турчинова знайшли відмазку, аби не публікувати декларації депутатів
Апарат Верховної Ради України відмовився опублікувати декларації народних депутатів. ЗМІСТУ стало відомо, що громадський рух ЧЕСНО 26 червня надіслав звернення до Голови Верховної Ради Олександра Турчинова із проханням опублікувати декларації усіх народних депутатів на офіційному сайті ВРУ, як того вимагає Закон «Про засади запобігання і протидії корупції».  
«Українські сепаратисти» чи «російські окупанти»?
В останніх звітах щодо збитого літака малайзійської авіакомпанії, рейсу MH17, західні ЗМІ і багато хто навіть в урядах продовжують використовувати неточний термін «українські сепаратисти» для опису так званих «терористів» у Донецькій області.  
Туберкульоз у Черніїві: Cui prodest? (Кому вигідно? - лат.)
  На електронну адресу нашої редакції надійшов лист від жителя села Черніїв  Тисменицького району. Зважаючи на важливість порушеного там питання, надаємо його в повному обсязі без скорочень та виправлень. І маємо надію, що цей лист прочитають і наші можновладці, адже все, що там описано викликає не просто жах, але насамперед страх за своє власне здоров’я та життя.  
Прикарпатські нардепи-лобісти – від рейдерських захоплень до «Калинівського ринку»
Цього місяця добігає до свого завершення четверта сесія Верховної Ради України. Попереду залишилось всього нічого - кілька пленарних засідань, тиждень роботи в комітетах, комісіях і фракціях і на завершення – тиждень роботи з виборцями  

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Наші партнери

123

Loading...

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Портал новин Івано-Франківська. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".