Останні події:
У Перегінську вболівальники з футболістами побили арбітра і чоловіка, який за нього заступився... | Як у Франківську проходила посвята першокурсників медичного університету (фото)... | Земельний податок для лісових господарств: прикарпатські громади отримають понад 200 мільйонів гривень... | Прикарпатцям на замітку: в уряді планують ускладнити поїздки до РФ. До чого це призведе?... | Я відчуваю білі гриби, – один із найвідоміших грибників України прикарпатець Юрій Соломченко (відео)... | Аварія у Яремче: в автомобіль “Рено” врізалась вантажівка (фото)... | У Франківську понад 70 студентів-медиків урочисто склали військову присягу (фото)... | У Франківську посеред білого дня підпалили автомобіль (фото)... | Франківські рятувальники знімали з дерева маленьких кошенят (фото)... | Колоритний прикарпатець пройшов кастинг відомого кулінарного телешоу (ВІДЕО)... |

Юрій Бойко: Влада підвищує тарифи і скорочує субсидії, щоб викачати з людей останні гроші на майбутні вибори

Vybory-958673

Про це заявив Співголова ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко під час зустрічей з жителями Глухова та Глухівського району. 27 червня народний депутат приїхав з робочою поїздкою на Сумщину.

«Наша політична сила одразу була проти субсидування, оскільки це – обман населення України», - акцентував увагу Співголова фракції опозиціонерів. Він зазначив, що уряд підняв тарифи, спокусивши всю країну своєрідною «цукеркою» – субсидією.

«Представники ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ казали, що на цю статтю видатків у держави немає грошей. Нас ніхто не слухав, мовляв, ні, ми всіх забезпечимо. Коли побачили, що це дійсно мільярди, оскільки субсидовану підтримку отримують майже 70% домогосподарств України, стали її урізати. Наразі відповідні структури спеціально тягнуть з квитанціями, штучно роблять заборгованість, і вже майже 2 млн громадян в Україні відмовлено у нарахуванні субсидій за рахунок того, що введено таку «процедуру». Вихід, звісно, є – зменшувати вдвічі тарифи, інакше країна буде в жебраках. Бо потім ще й почнуть відбирати власність у тих, хто не буде сплачувати за комунальні послуги», - пояснив Співголова фракції.

Люди йшли зі своїми проблемами до народного депутата, як до останньої інстанції. Жалілися на низькі пенсії, захмарні тарифи, бюрократичні процедури стосовно чорнобильців та інших категорій громадян тощо. Але більш за все людей турбувало питання нарахування субсидій, вірніше – масові відмови щодо їх оформлення.

«Як треба ненавидіти свій народ, щоб отак перетворити нас на стадо. З ночі займаємо черги, в яких по 300-400 людей, згодом від одного до двох місяців триває процедура оформлення субсидій. Нехай влада зробить нормальні зарплати, пенсії, тарифи, і не потрібна нам субсидія. Хай залишить її тільки для спеціальної категорії людей, тих, хто дійсно її потребує», - у розпачі говорили люди під час спілкування з опозиційним політиком.

Також згадали, що коли Юрій Бойко був міністром енергетики, жодного разу не підвищувалися тарифи. Співголова ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ пообіцяв, що коли його політична сила прийде до влади, перше, що вони зроблять – це удвічі зменшать тарифи на житлово-комунальні послуги.

«Влада підвищує тарифи і скорочує субсидії, щоб викачати з людей останні гроші на майбутні вибори, на реалізацію своїх антинародних експериментів, які називають «реформами». І нині мільйони людей, які вимушені сидіти без роботи або шукати кращої долі за кордоном, стали заручниками влади. Це треба в корні змінювати», - підкреслив опозиційний політик.

Глухівчани дякували опозиціонеру за підтримку, за те, що його фракція у Верховній Раді не голосувала за пенсійну та медичну «реформи», якими просто обдурили народ.

Юрій Бойко у свою чергу сказав, що у кого є приватні питання, які стосуються неправильного оформлення документів щодо пенсії, пільг, щоб надавали йому інформацію – він зробить депутатські запити, аби все ж таки допомогти людям.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках