Останні події:
У Франківську ремонтують газові мережі – мешканці здивовані цифрами в рахунках... | До Франківська із концертом завітає популярний Дзідзьо... | “Ми вже зробили 12 об’єктів” – заступник голови Космацької ОТГ про успіхи громади за півтора року... | У Франківську на вулиці Сухомлинського сталася пожежа у будинку: загинув чоловік... | Франківці обурені виконанням ремонтів у дитячій поліклініці під час прийому у лікарів (фото)... | Чим дихають прикарпатці: понад 80% шкідливих викидів в повітря припадає на підприємства Бурштина... | У Калуші розшукують чоловіка, якому в обміннику помилково видали велику суму грошей (фото)... | Два франківських ресторани увійшли до сотні найкращих за версією авторитетного видання... | Фасад на мільйон: у Франківську на вулиці Чорновола, 28 планують реставрувати аварійну пам‘ятку... | Івано-Франківськ: на маршрут №27 вперше виїхали нові комунальні автобуси (фото)... |

Екстремізм знищує українську демократію

Bita 84573

Заява партії

"ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК розцінює нинішні нападки радикалів на членів партії і незалежні засоби масової інформації як кампанію тиску на опозицію перед прийдешніми виборами. Нападами на житло, погрозами фізичної розправи членів нашої партії не вдасться змусити відмовитися від принципової політичної і громадянської позиції, акціями проти незалежних ЗМІ їх не вдасться змусити замовчати.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вважає, що в демократичній державі, яка гарантує права і свободи громадян, свободу совісті та свободу думки подібні прояви радикалізму неприпустимі і неможливі. Своєю діяльністю екстремістські організації знищують українську демократію, конституційний правовий порядок і розколюють українське суспільство.

Ми вимагаємо від правоохоронних органів припинити протиправну діяльність екстремістських організацій в Україні, дати правову оцінку і покарати безпосередніх виконавців і організаторів злочинних дій. Вважаємо, що відмова від цих вимог поставить знак рівності між владою та екстремістами.

Ми висловлюємо подяку і підтримку співробітникам правоохоронних органів, які чесно виконують свій обов'язок, захищаючи Закон і права українських громадян від свавілля екстремістів.

Звертаємося до міжнародних, правозахисних організацій, дипломатичних представництв демократичних держав із закликом дати оцінку свавіллю націонал-радикалів і підтримати позицію нашої партії щодо захисту української демократії, прав і свобод людини. ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК буде всіма законними методами захищати свободу і демократію в Україні, та незалежність ЗМІ.

Ми будемо боротися за права журналістів, захищати членів партії та всіх громадян країни від нападок радикалів, які з кожним днем ​​набувають все більших масштабів при повному потуранні влади", - йдеться у заяві партії. 




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках