Останні події:
У Франківську ремонтують газові мережі – мешканці здивовані цифрами в рахунках... | До Франківська із концертом завітає популярний Дзідзьо... | “Ми вже зробили 12 об’єктів” – заступник голови Космацької ОТГ про успіхи громади за півтора року... | У Франківську на вулиці Сухомлинського сталася пожежа у будинку: загинув чоловік... | Франківці обурені виконанням ремонтів у дитячій поліклініці під час прийому у лікарів (фото)... | Чим дихають прикарпатці: понад 80% шкідливих викидів в повітря припадає на підприємства Бурштина... | У Калуші розшукують чоловіка, якому в обміннику помилково видали велику суму грошей (фото)... | Два франківських ресторани увійшли до сотні найкращих за версією авторитетного видання... | Фасад на мільйон: у Франківську на вулиці Чорновола, 28 планують реставрувати аварійну пам‘ятку... | Івано-Франківськ: на маршрут №27 вперше виїхали нові комунальні автобуси (фото)... |

Олександр Вілкул подякував мільйонам людей, які в День Перемоги по всій Україні вийшли покласти квіти до меморіалів справжніх героїв, що перемогли нацизм у Великій Вітчизняній війні

Veterany--0056945

«Пишаюся вами, рідні! Об'єднавшись, ми показали владі і радикалам, що 9 Травня – священне для нас свято. Ми – СИЛА і за нами ПРАВДА. Їм не переписати НАШУ ІСТОРІЮ», – написав на своїй сторінці в Facebook Співголова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в парламенті Олександр Вілкул.

Нагадаємо, незважаючи на спроби влади і радикалів залякати людей в Україні мільйони людей вийшли поклали квіти до меморіалів справжніх героїв і відсвяткувати День Перемоги. В тому числі, в Дніпрі десятки тисяч жителів вийшли на Марш Миру заради миру і єдності України.

«Разом ми показали, що нас не залякати, бо ми – нащадки переможців і ніколи не дозволимо нащадкам тих, хто програв, диктувати нам свою волю! Гори квітів біля Меморіалів справжнім героям, які перемогли нацизм. Багатотисячні колони, в яких пліч-о-пліч йшли і ветерани, і молодь. І істерика у тих, хто звик тільки руйнувати. Нас мільйони! Вже на найближчих виборах ми зробимо все, щоб наша країна стала мирною, доброю і розвиненою! ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!» – підкреслив опозиційний політик.

Олександр Вілкул багато років проводить заходи, присвячені збереженню історії про перемогу нашого народу у Великій Вітчизняній війні. Коли він був губернатором Дніпропетровської області, а потім віце-прем'єром, його зусиллями реалізовувалися проекти з підтримки ветеранів Великої Вітчизняної війни і дітей війни. Зараз ці проекти він реалізує через свій Фонд «Українська перспектива».

Нагадаємо, що 9 Мая 2017 року на колону ветеранів і жителів Дніпра, на чолі якої йшов Олександр Вілкул, радикалами було скоєно напад. Тільки завдяки оперативній реакції народного депутата, учасників Маршу і правоохоронних органів вдалося захистити ветеранів та городян з дітьми.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках