Прикарпатські опозиціонери організували для ветеранів ВВВ святковий обід

Veterany IF-986596

В День пам’яті та примирення прикарпатські опоблоківці організували для ветеранів ВВВ святковий обід. За урочистим столом зібрали фронтовиків, яких в Івано-Франківську нині вже менше трьох десятків. Голова Регіональної організації Політичної партії ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК в Івано-Франківській області Василь Чуднов особисто привітав ветеранів із прийдешнім Днем Перемоги.

«Шановні ветерани! Щиро вітаємо Вас із Днем Перемоги! Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Прийміть найтепліші побажання міцного здоров’я, затишку та благополуччя. А головне – миру Вам та Вашим родинам!», - звернувся до ветеранів голова Регіональної організації Політичної партії ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК в Івано-Франківській області Василь Чуднов.

Під час святкового обіду ветерани ділились спогадами та співали фронтових пісень. А також вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто загинув від рук німецько-фашистських загарбників. Окремо віддати шану полеглим в боях товаришам та урочисто покласти квіти до їхніх могил фронтовики планують завтра - 9 травня – в день Великої Перемоги.

«Раз склалась така ситуація в країні, ми повинні проявити свій бойовий ветеранський характер. Адже, в найбільш складних ситуаціях, навіть, наші дівчата не панікували. Тому дозвольте мені запропонувати зібратись всім завтра, щоб відзначити День Перемоги. Адже, сьогодні, як кажуть, День Пам’яті, і так, його потрібно вшановувати. Але завтра, 9 травня, День Перемоги – це наш день. І я завтра прийду віддати дань полеглим у цій страшній війні разом зі своїми бойовими товаришами», - проголосив тост ветеран Рудольф Максимович Кім.

Напередодні Дня Перемоги активісти ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ також провели суботник і впорядкували територію могил невідомих солдатів на Київському кладовищі в Івано-Франківську та навели лад з пам’ятниками та обелісками полеглих у Другій світовій війні.

Світлина від Опозиційний блок Івано-Франківська область.

Світлина від Опозиційний блок Івано-Франківська область.

Світлина від Опозиційний блок Івано-Франківська область.

Світлина від Опозиційний блок Івано-Франківська область.

Світлина від Опозиційний блок Івано-Франківська область.Світлина від Опозиційний блок Івано-Франківська область.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках