Останні події:
На Прикарпатті підприємство замість біопалива незаконно виготовляло спирт (відео)... | Івано-Франківськ: 4 власники літніх майданчиків платитимуть подвійну ціну за їхнє розміщення (відео)... | Швидкість і спритність: в Івано-Франківську відбулися змагання з автомобільного слалому (відео)... | Сильний град і розтрощений деревом автомобіль: на Прикарпатті пройшлась негода (фото)... | На завершення Свята Ковалів Франківськ отримав унікальні ковані подарунки (фотофакт)... | Аварія у Франківську: на Набережній трапилося лобове зіткнення автомобілів “БМВ” та “Рено” (фото)... | Стефанчук: Івано-Франківськ може об’єднати навколо себе 15 сільських і селищних рад... | Подвійна веселка: косівчани спостерігали цікаве природне явище (фото)... | У центрі Івано-Франківська під автівкою виявили гранату (фото)... | У Франківську ремонтують газові мережі – мешканці здивовані цифрами в рахунках... |

У Кам'янському радикали намагалися зірвати організований Олександром Вілкулом концерт акторів з фільму «У бій ідуть одні старики»

V boi idut odni stariki-49684

У п'ятницю, 4 травня, в Кам'янському (Дніпропетровська область) радикали намагалися зірвати концерт акторів з фільму «У бій ідуть одні старики»

Захід організований Співголовою парламентської фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Олександром Вілкулом. До цього група ультранаціоналістів намагалася зірвати зустріч народного депутата з городянами, вимкнувши світло в приміщенні. Після того як люди виступили проти радикалів і залишилися на зустрічі, в поліцію надійшов дзвінок, що будівлі театру та інших залів міста, де міг би відбутися концерт, заміновані.

Поки вибухотехніки перевіряли приміщення, артисти почали концерт прямо на вулиці. Після того як ніяких вибухових пристроїв знайдено не було, концерт продовжився в залі.

Олександр Вілкул так прокоментував дану подію: «Такі концерти ми провели вже в десятках міст, і скрізь був аншлаг!

А в Кам'янському спочатку група молодчиків увірвалася в зал і заважала провести зустріч з городянами. Відключили світло в приміщенні, кричали.

Ми не дали скривдити людей.

Для мене було важливо, що жителі Кам'янського не пішли із зустрічі, а досить жорстко виступили проти ультранаціоналістів.

У суспільстві є не просто розуміння, що це зло, але і бажання зупинити його.

Я розумію, що центральна і місцева влада не в захваті від того, що я зустрічаюся і напряму говорю з людьми. Але присилати цих своїх проплачених радикалів – це вже занадто.

Вони погано мене знають. Зустріч все одно відбулася, з людьми ми переговорили.

Я ходив і буду ходити своїми ногами по своїй рідній українській землі, і на Дніпропетровщині, і по всій Україні.

Після зустрічі, тут, у Кам'янському, або як багато його по-старому називають Дніпродзержинську, ми хотіли провести прекрасний концерт.

Місяць тому ми, слава Богу, знайшли всіх, хто залишився в живих, тому що, на жаль, і Маестро, і Смуглянка, і Коник, і Макарич пішли.

Вано – з Грузії, Ромео – Узбекистан, Ташкент. Лейтенант Воробйов – це наш киянин.

Але виявилося, що хтось подзвонив в поліцію і заявив, що театр та інші зали, де міг пройти цей концерт, заміновані.

Якщо це робить влада, то я звертаюся до вас – ну що ви знущаєтеся над людьми?!

Це не агітаційний, не політичний захід. Це можливість людям почути своє серце, свою душу.

Якщо це зробили радикали, з якими влада не справляється, – значить ця влада повинна піти».




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках