Юрій Бойко: Свято Перемоги – це свято гордості та історичний урок перемоги над нацизмом

Veterany-49856945

Напередодні 73-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко та лідер опозиціонерів Київщини Олександр Качний разом з ветеранами з Києво-Святошинського, Фастівського та Вишгородського районів і міста Вишневого поклали квіти до Меморіалу Вічної Слави на могилі Невідомого солдата у Парку Слави в Києві.

«День Перемоги – це свято гордості та водночас скорботи, радості і суму, що кілька десятиліть об’єднують цілі покоління, мільйони українців, чиї родини не оминула війна. На жаль, сьогоднішня влада відвернулась від цих славних сторінок історії та від живих її свідків, переслідуючи громадян за бажання святкувати День Перемоги. Але й історичний урок перемоги над нацизмом коштував світові занадто дорого. Мільйони життів наших дідів та прадідів віддано за перемогу над нацизмом. Ваш приклад, дорогі ветерани, дає нам впевненість, що повторення цього страшного лиха не повинно відбутися», - зазначив Юрій Бойко.

Олександр Качний також додав, що опозиціонери Київщини вважають своїм святим обов’язком вшановувати ветеранів Великої Вітчизняної війни.

«Це велика честь для нас щороку у День Перемоги разом із цими прекрасними людьми нашої Київщини йти до Могили Невідомого солдата з квітами. Кожному з них вже більше дев’яноста років, всі вони пройшли війну. Ми вдячні вам за це, дорогі наші ветерани. І наш святий обов’язок підтримувати зв’язок поколінь, передавати пам’ять про Перемогу дітям і онукам, і дбати про вас, наших захисників. Дорогі ветерани, ви через всю війну пройшли єдиним фронтом і вистояли, не скорившись ворогу. Ми завжди будемо вірні вашому подвигу і завжди відстоюватимемо наше спільне право на історичну справедливість», - підкреслив Олександр Качний.

 




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках