Останні події:
Прикарпатські рятувальники радять, як не стати жертвами блискавки (інфографіка)... | Після добудови нового моста на Пасічну у Франківську візьмуться за капітальний ремонт старого... | Франківцям показали культову виставу «Річард ІІІ» (фото)... | На Прикарпатті шість посадових осіб лісгоспу притягнуто до дисциплінарної відповідальності... | На Прикарпатті суддя приховав 200 тисяч гривень доходу... | В цьому році Прикарпатський національний університет виграв дуже престижний гранд на майже 1 млн євро... | 19-річна Елеонора Джичка стала “Міс Івано-Франківська-2018” (фоторепортаж)... | Фітнес-тренер з Івано-Франківська Лілія Орехова стала чемпіонкою України з бодібілдигну та атлетизму (фото)... | Франківська гімнастка виборола “золото” на Всесвітній літній Гімназіаді серед школярів, що проходила у Марокко (фото)... | Ходіть в гори, це – круто: фотограф з Долини розповів про похід на Боржаву (фото)... |

Микола Скорик: 2 травня - трагедія, яка залишила відбиток в серцях не тільки українців, а й усього світу

Odesa tragediia-69846

2 травня для кожного одесита це не просто біль, яка не вщухає з роками. За чотири роки, які відтоді минули, її не можна забути і пробачити.

«2 травня - це трагедія без терміну давності. Ми завжди пам'ятаємо про цю страшну дату, яка торкнулася всіх одеситів. Минуло чотири роки, а ми до сих пір не можемо домогтися від влади правди і справедливості. Але ми будемо вимагати розслідування і покарання винних 365 днів у році. Одеса своє візьме і не пробачить смерті невинних людей 2 травня. Ми будемо продовжувати підтримувати родичів, які щодня переживають цю страшну біль. Одеса не пробачить! Світла пам'ять», - сказав народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Микола Скорик.

Сьогодні лідер опозиціонерів Юрій Бойко та народний депутат Микола Скорик, не порушуючи традиції, вшанували пам'ять загиблих в Будинку профспілок. Родичі загиблих зустрілися з опозиціонерами в Храмі святих мучеників Віктора та Ірини, де зі сльозами на очах просили депутатів посприяти, щоб не проводилася ексгумація їх близьких, адже до сих пір ніякі розслідування не дали результатів, а знущання над пам'яттю загиблих тривають і донині. Народні депутати висловили співчуття та пообіцяли родичам, що не допустять наруги над могилами померлих.

Панахида в пам'ять про жертви Одеської трагедії пройшла і в Свято-Успенському Одеському чоловічому монастирі. Заупокійне богослужіння провів Високопреосвященніший Агафангел, митрополит Одеський та Ізмаїльський.

У панахиді також взяли участь одеські опозиціонери, родичі загиблих 2 травня.

До молебню Микола Скорик на Куликовому Полі поклав квіти та вшанував хвилиною мовчання тих, хто завжди залишиться в нашій пам'яті.

Нагадаємо, ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК всі ці роки вимагає від влади провести незалежне та об'єктивне розслідування інциденту 2 травня в Одесі, знайти й покарати винних у загибелі 50 осіб.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках