Останні події:

Влада готується до масштабних фальсифікацій президентських виборів, - ОБ

Vybory-958673

Заява ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ

"На п'ятому році «правління» цієї влади всі демократичні процеси в Україні згорнуті. Вчорашні вибори в об'єднаних територіальних громадах стали найбруднішою кампанією за всю історію проведення виборів в ОТГ, починаючи з жовтня 2015 року - констатує Комітет виборців України. Така ситуація - це політичний вирок владі, яка не здатна перемагати чесним шляхом.

Рейтинги недовіри до неї побили всі антирекорди. У безсилій агонії влада готова на будь-які незаконні дії. 29 квітня вона дійшла до системного підкупу виборців в загальнонаціональних розмірах. За 5 років обкрадання людей і держави нинішні «портрети» нацарювали стільки, що сподіваються купити ще п'ять.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК заявляє - влада готується до масштабних фальсифікацій президентських виборів. Апробовуючи все більш брудні технології: від масштабного використання адмінресурсу до прямих погроз та залякування інших кандидатів, сьогодні вони формують ручної склад Центральної виборчої комісії, масово скуповують голоси. Ми заявляємо, що не допустимо згортання демократії в Україні.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК буде боротися за права на свободу волевиявлення громадян. Ми впевнені: цій владі залишилося недовго - українським людям вистачить розуму й серця, щоб зробити правильний вибір. Після перемоги на виборах разом ми побудуємо мирну, демократичну та процвітаючу Україну!", - йдеться у заяві. 




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках