Останні події:

Відкрите звернення Політичної партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК»

Vybory-958673

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК, як єдина реальна опозиція в Україні, звертає увагу міжнародних моніторингових організацій на ситуацію з порушенням прав опозиції напередодні місцевих виборів.

"29 квітня у 18 областях України відбудуться перші вибори у 40 об'єднаних територіальних громадах і додаткові вибори у 5 громадах. Обирати будуть депутатів місцевих рад всіх рівнів та голів міських, селищних і сільських громад.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК братиме у них участь. Відповідне рішення прийнято Політрадою партії.

У 14 областях: Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Херсонській, Хмельницькій та Чернівецькій ми висунули понад 270 кандидатів.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК звертає увагу Моніторингового комітету ПАРЄ, міжнародних організацій, які стежать за демократичними процесами в Україні, на недопущенні фальсифікацій і порушень виборів в ОТГ. Вже сьогодні влада, не соромлячись, йде на підкуп виборців, активно використовує адмінресурс, залякує і погрожує опонентам. Так нещодавно в Запорізькій області в опозиційного кандидата кинули гранату.

Такі дії - це політичний вирок влади, яка не здатна чесним шляхом перемагати на виборах.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК звертається до всіх учасників виборчого процесу - не продавайте майбутнє за «гречку», від тих, за кого ви проголосуєте, завтра залежить у прямому сенсі слова ваше життя і майбутнє ваших дітей.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК - за чесні і відкриті вибори. Без порушень і фальсифікацій!", - йдеться у зверненні.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках