Останні події:

Борис Колесніков: Україні слід тримати курс на незалежність від зовнішніх сил

UA-94857694

Про це заявив Співголова ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, прем'єр-міністр Опозиційного уряду Борис Колесніков в ефірі телеканалу «Україна».

«Україні слід тримати курс на незалежність від зовнішніх сил. І чим сильнішою буде наша країна, тим більше вона буде незалежною. Не втомлююсь повторювати слова Маргарет Тетчер про те, що справжня свобода настає тоді, коли настає свобода економічна. Якщо не буде економіки – будуть люди їхати працювати на Захід. Але кожні три таких мігранта залишають без пенсії одного пенсіонера, а кожні два – без зарплати вчителя або лікаря. На цьому тижні влада говорила про те, щоб підняти мінімальну зарплату. Але її можна легко не просто підняти, а подвоїти, якщо вивести бізнес з тіні. Якщо буде хоч одна зарплата в конверті – не буде економіки. Якщо працівник отримує зарплату в конверті – потрібно дати йому невеликий штраф, а роботодавцю, як в США, – 80 років в'язниці. Покажіть п'ять таких процесів по телебаченню, і у нас в країні буде профіцит конвертів», – заявив Борис Колесніков.

Коментуючи розроблений Кабміном законопроект, яким передбачається посилення покарання за підкуп виборців та фальсифікацію виборів, опозиційний політик зазначив, що це по суті імітація бурхливої ​​діяльності. «Хто голосніше за всіх кричить «тримай злодія»? Вам будь-який демократичний західний інститут скаже, що сфальсифікувати вибори може тільки влада. Ще немає у світовій історії випадку, коли б це зробила опозиція. Якби влада просто прийняла закон, який обіцяла, про вибори на пропорційній основі за відкритими списками – виборцям би не те, що гречку, а навіть склянку гороху ніхто не приніс. Я ніколи не займався підкупом виборців і не буду цього робити. Це марно. Це – обман громадської думки. Підкупом зараз займається влада, тому що до правлячої коаліції зараз мізерний відсоток довіри у населення. Вони хочуть залишити мажоритарну систему, скупити всі округи і з рейтингом довіри менше 10% управляти країною. Але такого не буде, ми докладемо до цього усіх зусиль», – підкреслив Співголова ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках