Останні події:
У Франківську спіймали хабарника: отримані гроші хотів змити в унітаз (ФОТО)... | Молоді та гарячі красуні: 7 студенток змагатимуться за титул Міс Університету Нафти і Газу-2018 (фото)... | Івано-Франківська обласна рада буде перевіряти рішення на абсурдність... | Прикарпатським курцям на замітку: сигарети подорожчають вдруге за цей рік... | Прикарпатців просять допомогти молодій сім’ї з трьома дітьми, у яких згоріла хата (фото)... | Укрзалізниця призначила додатковий потяг через Франківськ на травневі свята... | Видатна франківчанка Тіна Кароль на шоу “Голос країни 8” вразила неймовірною постановкою (фото + відео)... | В Коломиї пройшов фестиваль “Писанка” (фоторепортаж)... | Франківчани вдало виступили на Тернопільській Лізі Сміху (фото)... | Наставник “Прикарпаття” Володимир Ковалюк став найкращим тренером тижня в Другій Лізі... |

Юрій Бойко: ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вимагає звільнити Уляну Супрун та підвищити виплати на дітей

Suprun568746

Про це лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко заявив під час засідання Погоджувальної ради у понеділок, 12 березня.

Він акцентував на необхідності внесення змін до Державного бюджету на 2018 рік. «Потрібно прийняти відповідальне рішення щодо зміни бюджету на 2018 рік. Ми попереджали, що намагання побудувати поліцейську державу за рахунок пенсіонерів – це шлях в нікуди. І час показав, що ми були праві. Зараз перед Верховною Радою стоять близько 200 військових пенсіонерів, які вимагають підвищення пенсій. Так само практично всі пенсіонери відчувають себе ошуканими державою після проведення так званої пенсійної реформи», - підкреслив Співголова фракції опозиціонерів.

«Якщо уряд не знає, де взяти гроші для військових пенсіонерів, то ми можемо сказати. Зменшення вдвічі комунальних тарифів дозволить вивільнити 30 млрд грн за рахунок субсидій. Зменшення фінансування силових структур дасть можливість вивільнити ще приблизно 10 млрд грн. Цих коштів вистачить для підвищення пенсій», - зазначив Юрій Бойко.

Політик також підкреслив, що ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вимагає звільнити Уляну Супрун. «Наша фракція зареєструвала проект Постанови про звільнення з посади в.о. міністра охорони здоров’я пані Супрун. В умовах демографічної кризи її пропозиція зробити пологи платними обурила всіх громадян України. Щорічно населення нашої країни скорочується на 200 тисяч людей – це різниця між смертністю та народжуваністю», - сказав парламентарій.

«При перегляді бюджету ми вимагаємо, щоб були повернуті виплати на дітей, які були до 2014 року. На другу дитину було 60 тис. грн, на третю – 123 тис. грн. Сьогодні виплати йдуть на рівні 40 тис. грн. В умовах падіння національної валюти та зростання цін – це ніщо», - підкреслив Юрій Бойко.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках