Юрій Бойко: ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК виступає категорично проти медреформи, яка нічого доброго людям не принесе

MED-reform-398567305

Про це заявив лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко у середу, 21 лютого, під час робочої поїздки до м.Горішні Плавні Полтавської області.

«Наша фракція не голосувала за так звану медичну реформу. І ми вже бачимо, що були праві. Більш того, ми звернулися до Конституційного Суду і сподіваємося, що він скасує цю реформу, оскільки її не розуміють ні пацієнти, ні лікарі», - зазначив опозиційний політик, спілкуючись з лікарями міської лікарні.

Юрія Бойко також звернув увагу на прейскуранти з астрономічними цінами на медичні послуги. «Тепер лікування фурункула коштує 7 тис. грн. Це середня зарплата по країні. Вилікував фурункул - на життя грошей не залишилося. Сьогодні ми ще раз отримали підтвердження того, що відбувається повна плутанина у частині фінансування медичних послуг», - підкреслив він.

«Створення окремої організації в Києві, яка буде у ручному режимі розподіляти гроші по країні (на фінансування лікарень - Ред.) та ділити їх, - це прямий шлях до корупції. Це просто неприпустимо, не можна ось так ділити гроші, не враховуючи думку людей, які знають і розуміють потреби свого регіону», - резюмував лідер опозиціонерів.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках