Останні події:
12 тисяч франківців працюють у «тіні» або за тимчасовими трудовими угодами (відео)... | Франківське комунальне підприємство “МІУК” планує придбати за 1 млн грн два автомобілі... | В посольствах Польщі українців “мучать” дивними питаннями про видатного прикарпатця Степана Бандеру... | У Франківську розширять коло пасажирів, які будуть безоплатно їздити у міському транспорті... | В Рогатинському районі від пацієнтів психлікарні ховали новий одяг і білизну: люди ходили і спали в лахмітті (ФОТО)... | Подробиці резонансної події: у Франківську під час пожежі дівчина зістрибнула з балкону, а п’яний чоловік вистрілив в пожежника (відео)... | На Косівщині покарають батьків, які через пиятику не дбають про малолітніх дітей (фото)... | Прикарпатська «десятка» понесла ще одну втрату на передовій: від обстрілу терористів загинула військова медсестра (фото)... | 20-річний франківський студент-медик Арсен Вітрецький готується до батлів в шоу “Голос країни”... | Наступного тижня франківські перевізники знову пробуватимуть підняти ціну за проїзд у маршрутках... |

Сергій Ларін: ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК продовжить боротьбу за права людей та скасування антилюдських реформ влади

VR

Про це заявив народний депутат, глава кіровоградських опозиціонерів Сергій Ларін. Разом зі Співголовою партії Юрієм Бойком вони побували з робочою поїздкою у місті Світловодськ Кіровоградської області.

Сергій Ларін розповів про те, як відвідали одну зі шкіл регіону. За словами педагогів, обіцянки підвищити зарплату поки залишаються лише обіцянками. «Я запитав у вчителів - чи дійсно виросли їхні зарплати, про що часто заявляють чиновники? І отримав відповідь, що все «підвищення» - лише на папері. Молодий педагог, який щойно закінчив ВУЗ, отримує чистими до 3 тис. грн. Така зарплата нікуди не годиться», - зазначив парламентарій.

«Зустрічі та спілкування з людьми додають прагматизму. Ті, хто сидять нагорі, не повинні розповідати про якісь космічні цифри, нехай краще поспілкуються з простими людьми, з тими ж вчителями і лікарями, і дізнаються, до чого доводять псевдореформи. І може, тоді вони щось почнуть робити для людей», - підкреслив Сергій Ларін.

«Людей хвилює, що буде з зарплатами, комунальними тарифами, чи буде знову підніматися ціна на газ. Хоча куди ще підвищувати? Були питання про медичну «реформу», про швидку допомогу. Питали про ціни на продукти, які постійно зростають, адже уряд скасував держрегулювання, що було помилкою. Нинішніх зарплат і пенсій ні на що не вистачає, а ціни все вище і вище», - сказав опозиційний політик.

Сергій Ларін підкреслив, що ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК продовжить боротьбу за права людей та відновлення соціальної справедливості. «Ми подали до Конституційного Суду подання щодо скасування «медичної реформи», домагаємося підвищення пенсій військовим пенсіонерам тощо. Нас мало, всього 43 народних депутата, але ми зробимо все, щоб захистити права людей», - заявив народний депутат.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках