Останні події:
У школах Франківська оголошено карантин до 26 лютого... | Почесні громадяни Івано-Франківська отримуватимуть щомісячну доплату (відео)... | Держпродспоживслужба без попередження перевірятиме, як харчуються франківські школярі (відео)... | Які чергові нововведення щодо надання субсидій приготувала прикарпатцям держава?... | Франківські волонтери шукають господарів для врятованої на Буковелі собаки (фото)... | Франківець просить владу заборонити в’їзд у місто дизельних поїздів... | Приклад для інших: франківські студенти вакцинувалися від дифтерії та правцю (ФОТО)... | Прикарпатський священик просить небайдужих допомогти вилікувати його сина... | У Старому Угриневі невідоми кинули “коктейль Молотова” до обійстя Бандери... | Ми хотіли висловити протест проти пропаганди ідеології ЛГБТ, – стало відомо, хто підпалив фасад франківського ресторану... |

Олександр Вілкул: Влада повинна вгамувати своїх радикалів - вони не допоможуть утримати владу, а розірвати країну здатні

pamiatnyk afganciam Lviv 54674 2db19

У Львові вандали молотами розбили плити на Монументі Слави і знищили напис «Переможцям над нацизмом».

Співголова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в парламенті Олександр Вілкул на своїй сторінці в Fасеbook звернувся до представників української влади: «Уйміть своїх радикалів. Вони не допоможуть вам утримати владу. А ось розірвати остаточно країну при вашому потуранні вони здатні. Інакше ви несете таку ж відповідальність за розпалювання ненависті і громадянського протистояння, як і львівські вандали», - зазначив Вілкул.

Коментуючи події у Львові, опозиціонер підкреслив, що злочин було явно зроблено при потуранні правоохоронців - «весь інтернет в фотографіях, які молодчики спокійно робили серед дня. А ось інформації про затримання злочинців поки не надходило».

«Вандали, які розбили пам'ятник, судячи з усього, саме так розуміють патріотизм. Для них звільнення Європи і світу від нацизму, в боротьбі з яким український народ втратив мільйони життів, не є трагедією.

Прикриваючись гаслами про декомунізацію, ці моральні виродки знищують нашу історичну пам'ять. Крім того, окрема подяка «молодим патріотам» ще й за імідж України в очах усього цивілізованого світу», - сказав Вілкул.

Він зазначив, що пам'ятники воїнам, які врятували Європу від нацизму, сьогодні стоять у багатьох країнах світу. Одна з цих країн - Німеччина. Цивілізований світ давно визначився з героями і антигероями найстрашнішої війни XX століття. В Україні в XXI столітті, мабуть, вирішили, що крапку в цьому питанні не поставлено», - підкреслив народний депутат.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках