Останні події:
12 тисяч франківців працюють у «тіні» або за тимчасовими трудовими угодами (відео)... | Франківське комунальне підприємство “МІУК” планує придбати за 1 млн грн два автомобілі... | В посольствах Польщі українців “мучать” дивними питаннями про видатного прикарпатця Степана Бандеру... | У Франківську розширять коло пасажирів, які будуть безоплатно їздити у міському транспорті... | В Рогатинському районі від пацієнтів психлікарні ховали новий одяг і білизну: люди ходили і спали в лахмітті (ФОТО)... | Подробиці резонансної події: у Франківську під час пожежі дівчина зістрибнула з балкону, а п’яний чоловік вистрілив в пожежника (відео)... | На Косівщині покарають батьків, які через пиятику не дбають про малолітніх дітей (фото)... | Прикарпатська «десятка» понесла ще одну втрату на передовій: від обстрілу терористів загинула військова медсестра (фото)... | 20-річний франківський студент-медик Арсен Вітрецький готується до батлів в шоу “Голос країни”... | Наступного тижня франківські перевізники знову пробуватимуть підняти ціну за проїзд у маршрутках... |

Юрій Бойко: ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК буде відстоювати права пенсіонерів МВС та військових пенсіонерів. Справедливість щодо цих людей має бути відновлена

pensijne-posvidchennia.0945863jpg

Про це лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко заявив під час спілкування з ветеранами правоохоронних органів. У середу, 14 лютого, він провів зустріч з членами Київської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України.

Юрій Бойко зазначив, що на народних депутатів від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, на нього особисто суцільним потоком йдуть звернення від пенсіонерів МВС та військових пенсіонерів з проханням зустрітися, роз'яснити позицію і підтримати їх у питанні відновлення справедливості з пенсіями.

«Те, що сталося з пенсіями ветеранів правоохоронних органів і військових пенсіонерів – це неподобство. Це у мене це вже шоста зустріч. Люди доведені до відчаю і вже не вірять, що нинішня влада зможе виправити ситуацію», - сказав парламентарій.

Політик підкреслив, що уряд повинен негайно вжити заходів для виправлення ситуації, однак робити цього вони не збираються. «Уряд порушив свої ж нормативні акти, недоплатив людям пенсію і не хоче цього визнавати та виправляти ситуацію. Так обдурити людей, як вони це зробили – це щось неможливе. А відповідь прем'єр-міністра просто вражає – ми повинні, але для цього потрібно 40 млрд грн, а у нас їх немає. Ситуація абсолютно дика», - зазначив Юрій Бойко.

Він акцентував, що ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК буде відстоювати права пенсіонерів МВС та військових пенсіонерів. «Ми звернулися до суду, зареєстрували проект Постанови про зміну бюджету і зібрали вже 180 підписів. Ми будемо добиватися, щоб спікер Верховної Ради і прем'єр-міністр зустрілися з цими людьми, вислухали їх і вжили заходів. Ми будемо звертатися до президента. Ми будемо підтримувати цих людей в їхніх законних вимогах», - підкреслив лідер опозиціонерів.

Народний депутат також прокоментував законопроект про пенсійне забезпечення військовослужбовців, який розробляє Міністерство соціальної політики. «Цей закон взагалі не потрібен. Для індексації пенсій є всі необхідні нормативні документи. Законопроектом, який намагається розробити Мінсоцполітики, хочуть зменшити базу нарахування, для того щоб зменшити пенсії. Тут така ж ситуація, як і з пенсійною «реформою», коли розповідали, що всі отримають підвищені пенсії. Але люди отримали по 100-200 гривень надбавки, а тепер через підвищення страхового стажу десятки тисяч людей не можуть вийти на пенсію в 60 років. Тому нічого хорошого це не принесе», - сказав Юрій Бойко.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках