Останні події:
У Франківську на Привокзальній площі виявили місця, де збираються неповнолітні, щоб вживати наркотики та розпивати алкоголь... | Активісти б’ють на сполох через численні захворювання людей, які проживають довкола Бурштинської ТЕС (цифри)... | Зйомки, тренування та репетиції: як 14 красунь готуються до конкурсу “Miss Ivano-Frankivsk 2018” (фоторепортаж)... | Чиновницю з Прикарпаття, спійману на хабарі, посадили під домашній арешт (фото)... | У Франківську взялися за ремонт моста через Бистрицю Надвірнянську (фото)... | На Коломийщині браконьєр руками наловив 40 рибин (фото)... | Сталеві м’язи та спокусливі форми: у Франківську пройшов Кубок Західного регіону України з бодібілдингу та фітнесу (фоторепортаж)... | Франківські рятувальники провели навчання в супермаркеті “Метро” (фоторепортаж)... | Українка перемогла на престижному конкурсі краси в США (фото)... | У квітні-травні прикарпатці відпочиватимуть 4 дні поспіль... |

Юрій Бойко: ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК буде боротися за право військових пенсіонерів отримувати справедливу і гідну пенсію

pensijne-posvidchennia.0945863jpg

Про це лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко заявив під час робочої поїздки до Бердичева Житомирської області у вівторок, 13 лютого.

Він підкреслив, що уряд, не провівши індексацію пенсій військових пенсіонерів, вчинив вкрай несправедливо. «Військові пенсіонери, мабуть, найбільше ображені у нас в країні. Люди почуваються просто викинутими з життя. Це біда. Уряд вкрай несправедливо вчинив по відношенню до військових пенсіонерів і пенсіонерів правоохоронних органів. Не збільшивши їм пенсії, Кабмін порушив свої ж нормативні документи», - пояснив Співголова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ.

«Коли на годині запитань до уряду ми поставили запитання до прем'єр-міністра, чому не проводиться індексація пенсій військових пенсіонерів, відповідь була вражаючою – тому що для цього потрібно 40 млрд грн., і де їх взяти – не знаємо. Значить, візьміть ці кошти з видатків на прокуратуру, Кабінет міністрів, Адміністрацію президента, Верховну Раду, не платіть підвищену в два рази зарплату народним депутатам. Відновіть соціальну справедливість. Всі люди чекають на це. Але влада не бажає допомагати людям», - сказав Юрій Бойко.

Він акцентував, що ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК так не залишить це питання і буде боротися за права військових пенсіонерів.

«Ми звернулися до суду, щоб домогтися перерахунку пенсій. Також ми направили заяву Генеральному прокурору, щоб була дана правова оцінка порушенням, через які ці люди були ошукані. До цієї проблеми потрібно привертати увагу громадськості, щоб права військових пенсіонерів були захищені. Це початок боротьби. І ми будемо боротися разом з ними», - підкреслив народний депутат.

«Ми не голосували за жодну з «реформ» – ні за пенсійну, ні за медичну, ні за освітню. Також ми не голосували за Держбюджет на 2018 рік. Все це – абсолютно несправедливі і антинародні документи», - резюмував Юрій Бойко.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках