Останні події:
У школах Франківська оголошено карантин до 26 лютого... | Почесні громадяни Івано-Франківська отримуватимуть щомісячну доплату (відео)... | Держпродспоживслужба без попередження перевірятиме, як харчуються франківські школярі (відео)... | Які чергові нововведення щодо надання субсидій приготувала прикарпатцям держава?... | Франківські волонтери шукають господарів для врятованої на Буковелі собаки (фото)... | Франківець просить владу заборонити в’їзд у місто дизельних поїздів... | Приклад для інших: франківські студенти вакцинувалися від дифтерії та правцю (ФОТО)... | Прикарпатський священик просить небайдужих допомогти вилікувати його сина... | У Старому Угриневі невідоми кинули “коктейль Молотова” до обійстя Бандери... | Ми хотіли висловити протест проти пропаганди ідеології ЛГБТ, – стало відомо, хто підпалив фасад франківського ресторану... |

Вадим Новинський: Якщо подивитися на закони, які приймає ця Верховна Рада, то краще б депутати взагалі на роботу не ходили

VR

Про це заявив народний депутат від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Вадим Новинський в ефірі телеканалу «112-Україна» у середу, 7 лютого, коментуючи неефективну роботу парламенту.

«Важлива не кількість, а якість прийнятих законів. Якщо подивитися ті закони, які приймає ця Верховна Рада, то краще б депутати взагалі на роботу не ходили», - сказав він.

Вадим Новинський нагадав, що з самого початку роботи парламенту цього скликання, фракція ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ знаходиться в опозиції. «У свою чергу, п'ять фракцій об'єдналися у так звану коаліцію, при цьому повністю позбавили нас, як опозицію, функцій контролю над діями влади. Опозиція не представлена ​​у президії Верховної Ради, нам не дали жодного парламентського Комітету», - зазначив народний депутат.

«ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК підготував і подав до парламенту велику кількість важливих економічних та соціальних для людей і країни законопроектів, але їх навіть в зал не вносять. Ставлять на голосування тільки те, що потрібно коаліції», - підкреслив парламентарій.

Вадим Новинський також додав, що фракція подала законопроект про опозицію. «Він передбачає рівні умови, як для влади, так і для опозиції. Але його не приймають, як і інші законопроекти від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ. Таке враження, що вони вросли у ці крісла корінням, і не думають, що все може змінитися. Опозиція повинна мати можливості контролювати владу, так працюють у всіх демократичних державах», - сказав він.

Що стосується можливої ​​зміни до Регламенту, що обговорюється зараз у Верховній Раді, то, як пояснив Вадим Новинський, це дозволить приймати рішення більшістю присутніх у сесійній залі народних депутатів. «Не згоден. Повинно бути 226 голосів. Депутати повинні нести політичну відповідальність перед своїми виборцями», - підкреслив опозиційний політик.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках