Останні події:
В Івано-Франківську проходить конференція на тему інноваційної хірургії (фото)... | Колишній хлопець зіркової франківчанки Тіни Кароль прийшов на шоу “Голос країни” (ВІДЕО)... | Зимова казка у Карпатах: як виглядає засніжена обсерваторія на горі Піп Іван (фото)... | У Калуському, Коломийському, Рогатинському районах та в місті Долина санепідемстанція виявила бактеріологічне забруднення питної води... | Через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ франківські школи закривають на карантин (відео)... | У Маняві презентували оновлену амбулаторію загальної практики сімейної медицини (відео)... | В Івано-Франківську святкували китайський Новий рік (відео)... | Наробили шкоди, аби привернути увагу: стали відомі подробиці у справі підпалу музею Степана Бандери (відео)... | Депутати Івано-Франківської обласної ради вважають загрозливим для українців польський “антибандерівський” закон (відео)... | Сотні франківців пройшли ходою пам’яті за полеглими у боях в Дебальцевому та під час Революції Гідності (фото)... |

Юрій Бойко: Так званий закон про реінтеграцію Донбасу дав надзвичайно негативний сигнал людям, які на неконтрольованих територіях чекають повернення в Україну

Donetska obl 94856038

Про це лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко заявив у своєму виступі у Верховній Раді під час розгляду проекту Постанови №7163-П щодо скасування рішення про прийняття в цілому так званого Закону про реінтеграцію Донбасу.

Він підкреслив, що фракція ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ голосувала проти даного закону. «Наша фракція голосувала проти т. зв. Закону про реінтеграцію, тому що ми вважаємо, що цей закон суперечить всім міжнародним домовленостям, які має наша держава на шляху відновлення територіальної цілісності і повернення територій та людей. Ми вважаємо, що цей закон дав надзвичайно негативний сигнал людям, які на неконтрольованих територіях чекають повернення в Україну. Це стало для них дуже поганими сигналом, що ми не бачимо їх знову в складі нашої держави», - акцентував Юрій Бойко.

«Крім того, цей закон порушує конституційні засади нашої держави, відкриває шлях для подальшої узурпації влади президентом України і можливості відміни виборів у будь-якому регіоні нашої країни. Також ми повинні забезпечити виконання Резолюції ПАРЄ стосовно наслідків конфлікту та гуманітарної катастрофи на Сході України», - зазначив політик.

«Фракція ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ виступає проти цього закону і голосуватиме за його відміну», - підкреслив Юрій Бойко.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках