Останні події:

Олександр Вілкул: Ми подаємо до Конституційного Суду звернення щодо скасування жахливого експерименту над людьми – так званої медичної реформи

sud.jpg-569874

Для захисту людей ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вважає за необхідне зупинити цей жорстокий соціальний експеримент.

«Я переконаний, що потрібно негайно скасовувати медичну, освітню, пенсійну та інші так звані реформи, які боляче вдарили по простим громадянам України - від Заходу до Сходу. І якщо коаліція у Верховній Раді продовжує стояти горою за впродовження цих соціальних експериментів, то ми підемо іншим шляхом. У тому числі – і через Конституційний Суд», – написав Співголова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в парламенті Олександр Вілкул на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що необхідно зробити все для того, щоб зупинити плани п. Супрун та її команди. Результати їх роботи вже бачать всі: в Україні зафіксовано спалах кору, триває зростання захворюваності на туберкульоз, вирує ботулізм та інші хвороби, про які ще п'ять років тому в Україні ніхто навіть не чув.

Опозиціонер зупинився і на інших провалах влади в сфері охорони здоров'я. «Відсутність елементарних вакцин, закриття лікарень і поліклінік по всій країні, повний провал в питаннях профілактики та ранньої діагностики важких захворювань. Час від виклику швидкої допомоги до приїзду до людини може становити одну годину у великому місті, а що відбувається в невеликих населених пунктах і сільській місцевості – про це страшно навіть говорити», – акцентував Вілкул.

Народний депутат системно відстоює позицію, що українська система охорони здоров'я дійсно потребує змін. «Але не змін імені Супрун», – підкреслив він.

Парламентарій вважає, що підняти якість медичного обслуговування і захистити людей дозволить введення медичного страхування за рахунок роботодавця, як в розвинених країнах. При цьому держава має забезпечувати страховкою бюджетників, пенсіонерів, дітей.
Вілкул назвав реформи, які проводить влада, антилюдськими, геноцидними експериментами над людьми. Він підкреслив, що після перемоги на виборах ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК скасує пенсійну, освітню та медичну «реформи».

Також опозиціонер зажадав від правоохоронних органів розслідувати діяльність МОЗ за зрив вакцинації і розвал системи охорони здоров'я.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках