Що подарувати чоловікові на Новий рік 2018

podarunok

Вибирати подарунок - справа не з легких, а визначитися з презентом для чоловіка складно подвійно. Що подарувати чоловікові на Новий рік 2018, щоб він точно залишився задоволений?

 

Представники сильної статі не так емоційні, як дами, і тут уже не відбудешся милим сувеніром за принципом "нехай марно, головне, щоб подобалося". Але як же вибрати подарунок на Новий рік для чоловіка, щоб цей чоловік залишився задоволений? Ось кілька ідей.

 

1. Подарунок з області технологій

 

Почнемо з дорогих варіантів типу планшета, нової моделі смартфона або аудіосистеми. Такі подарунки вручають або близьким людям, або відразу від декількох дарувальників, у складчину. Але при бажанні з цієї категорії можна підібрати і щось, що не зажадає серйозних витрат. Навушники, гарнітура для телефону, навігатор або сучасна електронна книга теж цілком здатні виступити в ролі приємного новорічного презенту.

 

2. Спортивний подарунок

Спорт зараз популярний, напевно сучасні тенденції не чужі і тому, кого ви хочете порадувати. Тут розкид в перевагах великий - від футбольного м'яча або нових лиж до фітнес-трекера, все залежить від того, про якого роду рекорди мріє обдаровуваний. Якщо ж все його спортивні досягнення обмежуються переглядом футбольних матчів по телевізору, сміливо даруєте йому квиток на гру улюбленої команди. Нехай похворіє на стадіоні. До речі, майбутній Чемпіонат світу з футболу, який наступного року пройде в Москві, напевно буде цікавий навіть не найактивнішим вболівальникам.

 

3. Дуже особистий подарунок

Для завершення новорічної ночі, своєму коханому чоловікові ви можете подарувати набір препаратів для підвищення потенції. Або ж окремо купити таблетки для продовження статевого акту, наприклад препарат Дапоксетін. Він продається у різному дозуванні. На одну ніч можна придбати і подарувати пачку з 5 таблеток. Цей препарат вирішує одну з найпоширеніших і бентежачих чоловічих проблем - занадто раннє сім'явиверження

 

Подарунок дуже особистий, ви повинні добре знати свого чоловіка, щоб нічим не образити його.

 

4. Подарунок для відпочинку

Вирішити, що подарувати чоловікові на новий рік 2018, в цій категорії можна в рамках будь-якого бюджету. Для любителів пікніків на природі купите набір для барбекю (або просто комплект посуду, яку можна взяти в похід), намет (або спальний мішок як недорогий альтернативи), міні-холодильник, складне крісло або стіл, потужний ліхтар.

 

Сюди ж віднесемо всілякі аксесуари для лазні (від захисних шапочок до різних ефірних масел), а також набори для покеру і інші настільні ігри.

 

5. "Подарунки для менеджерів"

Ідеально для одного або колеги, але підійде і дружину, яка багато часу проводить в офісі. Можна вибрати те, що допоможе йому в роботі - флешку, підставку для ноутбука, ручку (або щоденник) від відомої фірми, якщо чоловікові часто доводиться робити якісь позначки про поточні справи.

 

А можна, навпаки, піднести те, що зробить трудові будні трохи приємніше - наприклад, термо-кружку для кави, щоб збадьоритися перед дедлайном. Або ось ще корисна річ - гамак для ніг. Ця конструкція кріпиться внизу офісного столу і допомагає розслабити ноги в довгі години підготовки звіту.

 




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках