Останні події:
На Івано-Франківщині дві сім’ї отруїлися грибами: потерпілі у важкому стані... | Молоді калушани зняли житло безхатченку, який понад 25 років прожив у підвалі. ФОТО. ВІДЕО... | Онкохворому хлопцю з Прикарпаття потрібні донори крові... | Закарпатська облрада з ініціативи ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ підтримала звернення до президента України з вимогою накласти вето на Закон «Про освіту»... | Відійшов у вічність уродженець Прикарпаття дисидент, літературознавець і видавець Осип Зінкевич... | На Коломийщині чоловік згвалтував 11-річну школярку... | Франківчанка стверджує, що її будинок незаконно відключили від газопостачання... | По дорозі з Івано-Франківська фани “Карпат” зупинили автобус з гравцями – довелося викликати спецназ (фото)... | Дика енергія: у будинок співачки Руслани влучила блискавка. ФОТО... | Івано-Франківщина: по області оголошено штормове попередження... |

Юрій Бойко: Через три місяці дуже багато українців будуть недотримувати пенсію через збільшення страхового стажу

pensija

"Пенсійна реформа веде українців до зубожіння. Ганебно, що влада намагається проштовхнути її шляхом маніпуляцій, обману та шантажу", - стверджує Юрій Бойко.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК налаштований категорично проти ухвалення пенсійної реформи, запропонованої урядом. Про це заявив лідер ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Бойко в кулуарах Верховної Ради в четвер, 21 вересня.

«Це не реформа, а суцільний обман. Через три місяці дуже багато українців будуть недотримувати пенсію через збільшення страхового стажу. Адже відповідно до цієї «реформи», підняття страхового стажу є завуальованим збільшенням пенсійного віку», - зауважив політик.

Boyko

За словами Бойка, напередодні розгляду пенсійної реформи, уряд шантажує народних депутатів питанням осучаснення пенсій.

«Сьогодні з боку уряду відбувається шантаж і обман суспільства, адже осучаснення пенсій – це чисто технічна процедура. Незрозуміло, чому її пов’язують з прийняттям реформи. Уряд зобов’язаний здійснити осучаснення пенсій, враховуючи рівень інфляції», - додав парламентарій.

Бойко переконаний - пенсійна реформа веде українців до зубожіння.

«Через інфляцію та зростання цін уряд повинен збільшити пенсію ще до початку нового року. Цього не зробили. Чекали сьогоднішнього дня, і тим самим шантажують депутатів, мовляв, якщо не буде проголосована реформа, то не виплатять пенсії. Більш цинічного дійства ми ще не бачили», - наголосив лідер опозиціонерів.

Бойко підкреслив, що ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК не голосуватиме за пенсійну реформу.

«Ми пропонували власний проект бюджету, який враховує реальний рівень інфляції – 12%. Додаткові 30-40 мільярдів гривень ми пропонували закласти в бюджет для підвищення пенсій. Натомість уряд заклав в бюджет кошти для збільшення виплат силовому блоку. Це абсолютно цинічна, шкідлива політика уряду і влади», - зауважив Юрій Бойко.




Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

Курси валют

Курси долара, євро і рубля по банках