Луганський українець Снєгирьов на Прикарпатті: Без жертв не обійтись

DSC 0253 1

В Івано-Франківську дав прес-конференцію співголова Громадської Ініціативи «Права Справа»  Дмитро Снєгирьов

Він здійснює поїздку регіонами України, маючи  на  меті донести, як він стверджує, реальну інформацію про події на Луганщині. А ще Д.Снєгирьов хоче створення груп швидкого реагування, отримання зброї та військової техніки, адже він готовий взяти на себе відповідальність і очолити антитерористичну операцію в своїй області. Бо не бачить іншого виходу з критичної ситуації в Україні, окрім силового варіанту.

«Без жертв не обійтись, - каже громадський діяч. – Я готовий одним залпом по приміщенню поховати всі ідеї сепаратизму. Верхівка зрадила нас і зливає дві східних області, щоб зберегти свій вплив і владу на іншій території України. Ми сьогодні стоїмо на порозі втрати територіальної цілісності й державного суверенітету».

Громадський та політичний діяч заявив, що проведення так званого референдуму у східних областях було не просто фарсом, а спланованою операцію для здійснення тиску на київську владу. За його твердженням, сепаратистів фінансують члени Партії регіонів Єфремов, Ахметов, тобто «сім’я Януковича”, і витрати на теперішній момент вже сягають 200 мільйонів гривень. Робиться це все заради того, щоб налякати Київ відокремленням східних областей і в період до другого туру так званого референдуму 18 травня виторгувати собі зони господарювання, куди центральна влада не втручатиметься.

«Недаремно Турчинов скликає на 14 травня круглий стіл, де і буде відбуватися цей черговий дерибан, - каже пан Снєгирьов. – Завтра ми побачимо, як вони будуть домовлятися».

У той же час він вважає, що вести перемовини з терористами непотрібно. «Про що говорити з людьми, котрі стріляють в нас, викрадають бізнесменів та журналістів, катують. У Луганську господарює криміналітет, людей з маршруток під дулами автоматів виводять на вулицю і грабують», - розповідає діяч про жахи, що кояться на Луганщині.

Доказом того, що влада йде на поводу й підігрує сепаратистам, вважає гість з Луганська, є незрозумілі дії під час проведення АТО. Йому здається дивним, що військовим дають накази з центру  не стріляти, зупиняють рух армійських колон, коли треба було діяти і не дозволити проведення референдуму 11 травня. Також він підкреслює, що якимось чином певна інформація про дії спротиву сепаратистам стає їм відомою – її хтось «здає», як здав, наприклад, базу виборців чи карту польотів збитих військових гвинтокрилів.

Дмитро Снєгирьов переконаний, що за усіма цими подіями стоять певні персони з політичного Олімпу, котрі ведуть свої брудні ігри за владу, за президентське крісло. Йдеться, зокрема, про Юлію Тимошенко, котра ладна довести східний регіон до введення надзвичайного стану, аби не допустити проведення президентських виборів, на котрих вона скоріше всього програє Порошенку. БЮТ готовий створити нову провладну коаліцію з Партією регіонів, щоб безперешкодно ділити зону впливу. Та й взагалі Дмитро Снєгирьов не виключає варіанту, що здача Криму Росії – це оплата «боргу» Тимошенко за газ. При цьому він не бачить серед претендентів на пост президента по-спражньому гідної кандидатури.

«Спонсори» сепаратизму вимагають від наших політиків конкретних дій, тобто української крові», - заявляє співголова  «Правої Справи».

«Влада нас не чує. Тим, хто готовий реально захищати Україну, не дають зброю. Львів відмовляється прийняти біженців з Луганщини. Спробуємо ще звернутись до Тернополя. В Києві є об’єкти, котрі можна було б для цього використати. Але якщо нас здають, якщо східні області «кидають», то про яку єдину Україну може йти мова?» - резюмує політичний діяч.

Він стверджує, що не відмовився від ідеї федералізації, котра, на його думку, була б можливою за єдиної умови – в історичних кордонах України: «…якщо українськими будуть Бєлгород, Кубань, Воронеж, Курськ, Кубань, певні території, де Придністров’я. Польща нам також дещо завинила…».

«Якби нашу ідею федералізації, котру ми просували чотири роки, підтримали, то, можливо, сьогодні би Росія, а не Україна мала проблеми із захопленням адмінбудівель, і над Воронежською управою майорів би синьо-жовтий прапор», - сказав Д. Снєгирьов.

До Нацгвардії у Донецьк наближається потужне підкріплення. ВІДЕО
 
За кілька годин до падіння "Боїнга" РФ заборонила польоти над Україною
За кілька годин до трагедії Росія перестала пускати літаки на територію ДНР. Чотири маршруту були змінені.  
Харківське метро "замінували"
У Харкові від невідомого до міліції надійшло повідомлення про мінування станції метро "Завод імені Малишева".  
Дитячий садочок на Донбасі в епіцентрі бойових дій
Близько 11.20 бойовиків бачили в приватному секторі Малої Вергунки, інформує informator.su  
ТОП-10 сейвів воротарів на ЧС-2014. ВІДЕО
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Ми в соцмережах

facebookvktwitterrss


2014. Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на zmist.if.ua. Розробка та дизайн "Західні інформаційні технології".